MENS!!

Idag kom mensen men har inte alls vart ledsen eller så det har känts okej. Jag mår inte alls bra psykiskt just nu så har mycket annat i huvudet så har inte ens direkt tänkt på detta med att göra barn eller att det snart är BIM, även om det är just de som kanske är en stor del till att jag mår psykiskt dåligt.

Så ligger till hos mig just nu.


Bergodalbana

Det är precis vad mitt humör är. Ena Stunden kan allt kännas jätte bra sen helt plötsligt är allt skit så allt går verkligen upp och ner.
Men det blir alltid så när jag äter pergotime undrar hur det blir när man ska börja behandligen för IVF? Med alla hormoner.. Gruvar mig lite eftersom lite pergo gör så stor skillnad så vill jag inte veta hur det blir med det andra. Men det kommer va värt det i slutändan om de ger bra resultat.


YES!

Igår fick jag äntligen positivt på ägglossningstestet :) jag kände även att jag hade det eller att det va på G. Vi har ju inte vart så effektiva på sex fronten men vi har ju gjort olika varje månad, ibland mycke, varannan dag, lite mindre, och lite. Så känns helt ok ändå.

Snart är det maj och då förhoppningsvis borde vi få veta om vi får komma på infomöte innan semestern.

JAG HÅLLER TUMMARNA FÖR ATT DET BLIR SÅ!


Suck!!

Ägglossning flyter inte alls på som den brukar vilket är grymt irriterande! Inget är som vanligt längre, och jag blir bara mer och mer frustrerad. Men tror jag hade ägglossning tidigare i veckan för då kändes det som det iaf men inga positiva test men har inte tagit som jag brukar heller eftersom jag jobbat. Känns så hopplöst just nu eller har gjort en längre tid egentligen. Vill bara börja med IVF!!


Ägglossning på G tro?!?

Jag gjorde börja testa idag och det va jätte starkt idag redan haft lite små känningar så vart lite fundersam om de är på g redan?! Känns iaf så. Så klart jobbar vi om varandra denna veckan :/ Men har ju inte fått positivt än och i morgon natt kan vi ha sex så hoppas vi hinner :) kommer inte riktigt ihåg vilken dag senast vi hade sex men va iaf i helgen någon gång. Herregud börjar bli glömsk! :/


Påsk..

Nu har det vart påsk och då träffar man familj mm och då kommer dom jobbiga frågorna
När ska ni skaffa barn? Är det inte dags snart? Vi väntar på att det ska bli till ökning i familjen!

Det blir att man får skoja bort det eller säga att det inte passar just nu med ett barn.
Ibland har jag bara så god lust att berätta hur det ligger till men jag är inte redo för det eftersom jag fortfarande inte rikitgt har fattat.  Jag vill inte rikitgt inse att jag har svårt att bli gravid samtidigt som jag i vissa stunder gör det och då bryter man ju ihop.

Jag står i kö till IVF ätit 10 kurer med pergotime vi har försökt ganska exakt ett år nu på rikitgt med ägglossning varför har man så svårt att inse?Första gången på 10 månader..

Idag ska jag dricka lite alkohol för första gången på 10 månader. Inte sugen för fem öre så märks om det blir något av det men det är planen iaf, livrädd vi ska komma in och prata på barn så är man berusad och alla känslor bubblar upp så bryter man ihop. Hoppas jag slipper det men vet hur det kan bli. Men skulle det hända så är det faktiskt till någon som står mig sjukt nära och är faktiskt en utav dom jag skulle kunna tänka mig att berätta för.

Någon som druckit och ätit pergotime samtidigt? Förstör alkoholen?

Läst i en del forum att det är en hel del som gjort det. Jag har själv aldrig gjort det blir första gången ikväll..


I morgon är det dags igen.

I morgon är jag på dag 5 vilket betyder att det är dags för pergotime vilket jag ser fram emot. Kanske det blir ordning på ägglossningen igen :)
Har aldrig direkt haft biverkningar av pergon mest humörsvängningar hoppas det blir det samma nu så jag slipper må kasst.

Har du mått dåligt av pergotimen?!


Tankar

Sen jag fick mensen har jag känt mig mycket mer positiv och det känns som vi är på rätt spår igen.

En sak som jag tänker mycket på är det här med IVF jag är livrädd samtidigt som jag verkligen vill. Men det ska nog gå bra det är ju en stund kvar sen blir jag säkert lugnare när jag fått vart på infomötet. Jag känner att jag inte har så stor koll på det här med IVF läst en hel del men känns ändå som det är mycket jag inte har koll på, eller så är det bara att det känns bättre och prata med en läkare än att läsa massa om det.

Jag hoppas iaf som sagt att vi får info innan semester!

Någon som gjort ivf i falun eller örebro?
Isf vad tyckte ni? Va ni nöjda? Missnöjda? Eller något annat! :) skriv isf.


Både bra och dåligt!

Gjorde gravtest nyss och det va negativt så jag va jämt på gränsen till att brista men så torkar jag mig och massa blod på pappret JAAAAA MENSEN ÄNTLIGEN känns helt sjukt att jag kan va så glad över det men nu kan jag slappna av och ta pergotime och hoppas att allt ska flyta på igen.

GLAD TJEJ! :)


RSS 2.0