Sprutor = Det värsta jag vet!

Jag ska göra IVF och är galet spruträdd lite komiskt eftersom när man gör IVF innebär det att man tar en massa sprutor. Jag är inte så orolig för dom sprutorna man ska ta själv mer orolig för lokalbedövningen man ska ta innan äggplocket. Gör det ONT?

Om jag har tur så är jag inte rädd för sprutor efter den här resan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Hur gammal är du och din pojkvän? Hur länge har ni försökt bli med barn?



Önskar er all lycka!

2012-02-19 @ 20:55:58
Postat av: Tina

Hej! Jag gjorde äggplock utan lokalbedövning och, ja det gjorde verkligen ont men det var under en väldigt kort tid. Nästa gång blir det med bedövning hoppas jag. Sprutorna är verkligen en vanesak. Jag tyckte faktiskt knappt det kändes. Var som att sätta en nål i en apelsin. Sen var det roligt och blanda pulver ochg så till sprutorna..

2012-02-19 @ 21:18:37
Postat av: lilla jag

Jag har aldrig gillat sprutor, men de man tar inför IVF:en är ingen fara. Lite lite läskigt första gången, men sen insåg man att det är en bagatell.

Lokalbedövningen vid äggplocket kände jag inte ens. Värst tyckte jag att det var att få porten i armen. Inte för att det gjorde ont, för den kändes knappt. Bara fruktansvärt obehagligt att se den sitta i armen. Men sen under äggplocket pytsade de ju i morfin rätt friskt i porten så jag är glad att jag hade den ändå. Det gjorde ju att äggplocket knappt kändes! (förrän framåt kvällen...DÅ kändes det desto mer :-/ )

Nu har jag fått så många blodprov tagna att jag inte ens bryr mig längre. Bara jag inte tittar när de tappar ut blodet så går det finfint. Å jag var livrädd för sprutor förut!

2012-02-20 @ 12:16:11
URL: http://minblivandebebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0