Kroppen ur balans?

Jag vet inte riktigt vad det är med min kropp tror den blivit helt ur balans. Jag mår illa igår kväll va vi ute och åkte en sväng när vi kom hem öppna jag garage sen fick jag springa till kanten för det kändes som jag skulle spy rätt ut men de kväljde mig bara mår även illa under dagarna i perioder sen har jag som lite mensvärk och huvudvärk så vet inte vad min kropp håller på med. Tog ju gravtest tidigare i veckan och dom va verkligen negativa men får väl ta ett till längre fram om det fortsätter. Aldrig mått så här innan!


Vänta

Har nu pratat med min BM och hon tycker jag ska vänta ett par månader och se om min mens kommer! :( blev ju inte riktigt som jag ville men antar att hon vet bäst. I juni har det även gått 5 månader så IVF blir i höst! Hon trodde jag fick komma på infomötet innan sommaren iaf. Det känns sådär just nu men ska hålla koll med ägglossningstest lite då och då ifall man har den :) Det är så himla känsligt detta här så blir tungt när det nu absolut står stilla. Men jag ska försöka inte och deppa ihop och hoppas på det bästa!


Telefontid

Fick en telefontid med BM idag! :) känns skönt så jag vet hur jag ska gå vidare för just nu känns det som vi står helt stilla. Jag hoppas jag får en kur provera utskriven så jag kommer igång igen, känns ju inte ens som mensen är på g.
Skriver mer ikväll när jag vet mer hur det blir.


Negativt!

Gjorde ett gravtest idag och det va negativt! Så i morgon ska jag försöka få en telefontid bokad så jag kan få prata med min bm. Jag hoppas jag kan få provera utskrivet igen så mensen kommer igång!


INGEN MENS!

Min mens har inte kommit än har beställt hem gravtest som jag ska göra i morgon eller på onsdag beror på när jag får dom känns som det är bäst att gör ett test innan jag ringer BM och frågor hur jag ska gå vidare.

Trött på allt krångel kan det inte bara sluta krångla och flyta på istället.

När är det min tur att bli MAMMA?


Hmmm??

Den 21 februari trodde jag att jag hade fått magsjuka för jag blev ju dålig i magen men det va ju inte det, och den här månaden har ju ägglossningen vart cp så tror inte jag haft någon men som sagt hoppas innerligt att mensen kommer som vanligt i morgon. För en gångs skull vill jag att den ska komma.

Men det jag egentligen skulle skriva va att igår den 21 mars händer exakt samma sak jag blir as dålig i magen igen exakt samma datum som sist? Något nytt som ska börja nu innan mens? Någon annan som vart med om detta?


Allt känns tungt just nu...

Just nu känns allt jätte tungt speciellt nu när ägglossningen börjat krångla, kommer aldrig mer hoppa över pergotimen 2 månader i sträck utan får äta varannan månad för det gick ju bra.

Det känns som det är min kropp som spökar iaf eftersom min kropp vill inte att jag ska få ägglossning utan pergotimen och det känns sådär, varför vill inte min kropp samarbeta med mig?
Jag hoppas mensen kommer på fredag så jag slipper börja om med proveran igen.

Sen har jag räknar ut att det blir ingen bebis 2012 bara det känns för jävligt sen har jag alltid drömt om att få barn innan jag fyller 25 och så kommer det heller inte och bli så just nu är jag väldigt ledsen över hela den här situationen som vi är i.

Jag har hamnat i en svacka som jag måste ta mig upp ur men jag vet inte riktigt hur?


Vart är min ägglossning?

Mina test ser bara ut så här, blir inge starkare så undrar vart min ägglossning tagit vägen?


Ingen tidig ägglossning

Jag trodde ju jag skulle få tidig ägglossning men det har jag inte fått sträcken har vart lika i flera dagarna nu det är väldigt nära iallafall, så hoppas på ett positivt test i morgon då det egentligen är den dagen jag brukar ha positivt test.

När brukar ni ha sex vid ägglossning?

Vi har haft sex söndag,måndag,tisdag & tordag än så länge!
Vad händer?!

Har ägglossning på FREDAG (trodde jag) men tog ett test förut och det är nästan positivt? Så denna gången får jag nog ägglossning tidigare än vad jag brukar. Hmmm? Har känts som det vart lite på G men tänkt att jag inbillar mig
men det har jag nog inte gjort. Tur jag beställde tester i morse som jag får förhoppningsvis i morgon.

Jag va orolig gör att få lång cykel efter att ha slutat med pergotime men verkar ge kortare iaf denna månaden!


RSS 2.0