Smärta

kväll/natt till igår fick jag fruktansvärt ont på vänster sidan vid äggstocken det gjorde så jävla ont att jag grina och trodde vi skulle behöva åka till akuten jag kunde bara ligga på sidan åt höger då gjorde det inte ont. Jag lyckades somna men vakna flera gånger under natten eftersom jag ville vända mig men det gick inte för då gjorde det ont. 
Men på morgonen när jag skulle upp och jobba va det borta? Känner av det lite ibland nu också men absolut inte som jag gjorde den kvällen. Va fruktansvärt rädd för att jag skulle vara överstimulerad men eftersom som jag har svårt att en bli stimulerad så har jag svårt att tänka mig att jag skulle bli överstimulerad av pergotime. 
 
Funderar även på om de kanske va ägglossning?
Men det rä alldeles för tidigt nu? 
Ska ju på VUL i morgon så då märks det om jag redan kanske haft ägglossning vilket jag inte hoppas. 
 
 
 

Mensen kom IGEN!

I lördags kom mensen mycket tidigare än vad jag trodde och det konstiga är att jag inte haft någon mensvärk överhuvudtaget men blöder som aldrig förr. Ringde till KD idag och vi gör samma sak denna månaden äter pergotime och gör VUL 28 Feb. Så känns skönt så vi har lite koll! 
 
NÄR FAN ÄR DET VÅRAN TUR?????

Svar på kommentarer

Tänkte jag svarar i ett inlägg angående det tidigare inlägget om namn. 
 
Ni flesta verkar tycka att jag kan ha samma namn vilket jag är glad över. Nu är det ju inte ens säkert att vi får samma kön på barnet men vi kommer nog inte umgås något mer i framtiden skulle jag tro så ser inte direkt ngt hinder men det är en känslig fråga. 
 
 
 

Namn

En gammal kompis till mig född barn för någon vecka sedan och upptäcker att barnet har fått ett namn som jag funderat på. Men jag har aldrig nämnt det för någon bara sambon så inte lätt för henne och veta och hon har aldrig nämt det för mig eftersom vi inte umgås längre men känns väldigt tråkigt. För skulle jag ge mitt barn det namnet skulle jag säkert få höra det. Jag skulle ju kunna säga att jag försökt få barn i flera år men inte lyckas så kunde vart före men tyvärr har det inte blivit så. Jag vet inte hur känsligt det är för henne men det som är jobbigt är att hon lyckats fått två ungar före mig och nu får ena ungen ett namn som jag gärna skulle vilja haft.
 
Har ni läsare vart med om något liknande? 

Psykbryt

Igår hade jag en jätte jobbig dag hade jobbat ett dygnspass och hundra tankar som bara snurrar runt och massa frustration. Jag hatar den här väntan!!! Tänk om man redan nu kunde veta om det tagit sig eller inte. Jag har en hel del symtom och haft i några dagar eller typ ända sedan ägglossning och det gör att jag pendlar mellan hopp och förtvivaln. Jag vill så gärna att det ska ha tagit sig men vågar samtidigt inte hoppas för mycket (fast på något sätt gör man det ändå) Sen blir jag stressad för tar det sig inte nu så kan det bli så att jag inte blir mamma 2013 heller! :( Jag borde bara försöka stressa ner och inte tänka så mycket men hur fan gör man då? 
Känns för att få helt lugn och ro och sluta tänka måste vi ge upp helt och det är något jag aldrig kommer göra! 
 
 

Funderingar!

Jag har en heldel funderingar om jag skulle bli gravid igen. Har läste lite och sökt på ex träning har man haft upprepade missfall ska man tydligen ta det lugnt med träningen i början? Någon som vet om det stämmer? Jag slutar träna om det är det som krävs men ingen har nämnt detta tidigare så därför jag undrar.

Sen har jag lite funderingar kring detta med att bära tungt jag jobbar ju som Personligassistent och även på dagis så det blir en del tunga lyft + att jag är väldigt svag. Så borde jag då bli sjukskriven eller ska man jobba på som vanligt?

Det jag känner är att blir jag gravid nu igen vill jag inte ta några risker utan jag vill göra det som är bäst för mig och för en lyckad graviditet ett tredje missfall klarar jag inte!Väntan..

Då är det bara att vänta och se om det tagit sig eller inte. Hatar denna väntan!
Men försöker inte tänka så mycket på det men blir tyvärr att man gör det ändå. Vi har iaf gjort allt vi kan så skulle det inte ta sig så känns det iaf som vi gjorde det vi kunde vilket är det viktigaste :) men håller både tummar och tår nu... På måndag ska jag lämna blodprov för och se om jag haft ägglossning men det är jag rätt säker på haft rätt ont + att min mage är som en ballong som den alltid är runt ägglossning.


svar på kommentarer

Emilie

Jag fick positivt äl-test en lördag.. Även ägglossningssmärta. Ägget släppte tydligen på onsdagen. Märkliga kroppar!

Svar

Ja det verkar vara så att ägglossningen är lite senare än vad man tror. 

 
 S

Jag äter Folacin och Behapen, två olika tabletter men det är Folsyra och Vitamin B12.... =) 
Hoppas ni lyckas få ett plus nu!!

Svar

Okej verkar finnas mycket olika man kan äta när det gäller folsyran =)

Tusen tack!


Ägglossning...

Om det blev som läkaren sa till oss så trodde ju han på ägglossning igår så hoppas det va igår vi har myst lör,sön och måndag och måndag förra veckan och onsdag förra veckan tror jag det va. 
Men lär bli någon dag till för säkerhets skull ifall den drar ut på tiden. 
Jag har ju ägglossning lite senare än vad jag har trott och har även anat det så kanske därför jag aldrig blivit gravid under mina 13 månader i sträck med pergotime? 
Jag känner av ägglossningen ett par dagar innan det är dags har jag lärt mig nu så det är ju en bra sak att tänka på sen känner jag ju av det lite nu också så inte det men bra ändå och veta för jag har ju trott att den är ganska direkt jag börjar känna av den. 
 
Jag hoppas iaf att det tar sig nu direkt verkar vara många som blir gravida direkt igen efter missfall jag hoppas jag är en utav dom. Och jag har tränat hela januari och äter bra kost ingen skräpmat så jag hoppas min kropp ska va i fin form, den är iaf i bättre form än dom andra gångerna och då har det ju tagit sig så jag hoppas verkligen på ett plus.. 
 
 
Någon mer som äter TrioBe?
 
 
 
 

Två fina ägg..

Vi har vart på VUL idag och jag har 2st fina ägg så finns en liten risk för tvillingar men vad gör det? :) jag kommer ha ägglossning på måndag trodde han! :) Så helgen är planerad :p Känns ändå gott att kroppen gör ngt som vi vill iaf! :)


RSS 2.0