Funderingar!

Jag har en heldel funderingar om jag skulle bli gravid igen. Har läste lite och sökt på ex träning har man haft upprepade missfall ska man tydligen ta det lugnt med träningen i början? Någon som vet om det stämmer? Jag slutar träna om det är det som krävs men ingen har nämnt detta tidigare så därför jag undrar.

Sen har jag lite funderingar kring detta med att bära tungt jag jobbar ju som Personligassistent och även på dagis så det blir en del tunga lyft + att jag är väldigt svag. Så borde jag då bli sjukskriven eller ska man jobba på som vanligt?

Det jag känner är att blir jag gravid nu igen vill jag inte ta några risker utan jag vill göra det som är bäst för mig och för en lyckad graviditet ett tredje missfall klarar jag inte!



Kommentarer
Postat av: Katta

Hej!
Jag har haft precis samma funderingar som dig MÅNGA gånger, jag har också ett tungt arbete. Jag har fått 9 st missfall och jag har testat flera gånger att inte lyfta mer än matkassar men detta har ändå inte hjälpt mig så tyvärr tror jag inte det är problemet! Jag slutar träna så fort jag får plus men detta har inte heller hjälp men min kropp är ju inte heller som den borde :)

Har du varit inne här och läst
http://www.familjeliv.se/Forum-7-134/m63072249.html
http://www.familjeliv.se/Forum-7-148/m58169429.html
http://www.fertilitetsguiden.com/index.html

Hjälp mig gärna sprida detta vidare. Vi är så många som behöver få veta vad problemet är. De är inte normalt att få massa mf något är fel och jag har fått svaret efter 8 missfall.

Kram

2013-03-06 @ 11:23:14
URL: http://varlangtanefterbebis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0