Längtan är stor..

Varje dag dagdrömmer jag om att få vara gravid, jag längtar så fruktansvärt mycket! Jag hoppas innerligt att det är vår tur snart.

Jag mår fortfarande mycket bättre och har inte haft någon ångest. Känner mig rätt stark och jag ser fram emot vårt sista ivf försök.

Jag vill ju väldigt gärna köra den långa metoden den här gången men vet inte riktigt hur det funkar så är det någon av mina läsare som gjort den långa får ni gärna lämna en kommentar.


Kommentarer
Postat av: Mary

Jag kan inte svära på att alla "långa" protokoll ser likadana ut, men såhär var det för mig.
Nedregelering i form av nässpray Suprecur, 3 ggr/dagen en spray i vardera näsborre i 15 dagar.
Dag 16 (förutsatt att man hunnit få en mensblödning) började jag med Gonal-F-sprutor 1 ggr/dagen och minskade Suprecuren till 3 ggr/dagen i endast ena näsborren. Blodprov dag 21 för att kolla nivå och då ändrades Gonal-F-dosen. Sista sprutan och sista sprayen dag 25. Ovitrelle dag 26. Äggplockning dag 28. Det var lätt för mig att hålla koll på dagarna då jag började med nässprayen den 1 januari.
Kram!

2013-07-08 @ 09:56:56
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com
Postat av: Mary

Jag fick prova det långa protokollet på första IVF:en. Dumt nog frågade jag aldrig varför, jag bara gjorde som läkarna sa :-) Men vid den andra IVF:en körde jag det korta protokollet, så det kändes lite som att om det långa inte funkar så kör man det korta. Lite som att första IVF:en är som ett provskott. Men så är det ju inte för er, som kört korta flera gånger, inte sant?
Jag fick veta i efterhand att det var dom som inte hade regelbunden/fungerande ägglossning som körde långa protokollet, lite för att stanna av allt och sen kicka igång systemet igen, så kanske ägglossningen satte igång? Men jag hade aldrig haft problem med ägglossning, så jag förstår inte varför dom provade med det först för oss. Vid långa protokollet fick jag "bara" fem ägg varav två befruktades och de var inte av så superbra kvalitet, inget fäste. Vid korta protokollet fick jag 11 ägg varav åtta befruktades och 1 resulterade i Bubblan.

2013-07-08 @ 11:47:32
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0