Äp bokat!

På onsdag natt/morgon bär det av mot Örebro. Äntligen! Hade 3 ägg som var över 17mm sen hade jag flera ägg runt 13-16mm. Jag har ju haft dåligt med ägg men jag har mellan 15-20 st nu. HERREGUD! Så nu hoppas jag vårt guld ägg är en utav dessa 3 större, får ju gärna va ett av dom mindre också bara det finns där ;)

Så det känns väldigt bra, först höll jag på och grina när jag inser att det bara är 3 över 17mm. Men jag frågade och hon sa att man kan plocka ägg ur dom mindre också. Då kändes det mycket bättre. Jag trodde dom behövde vara över 17mm för att det ska finnas ägg, och så var det ju som tur var inte! 

Ni från Värmland som läser har ni haft Louise när ni vart på Fertilitet? Jag tycker hon är svår.. Någon mer som tycker det? Hon hade med sig någon idag han presentera sig sen sa han inte ett ljud! Blev lite tyst :p 

Förbjudet område..

Är det bara jag som blir arg när sambon känner eller smeker mig på magen bland folk? 

Jag klarar verkligen inte av det! Jag har till och med svårt för det när det bara är vi. Det är förbjudet område! Ibland glömmer han bort när vi är bland folk och då blir jag as sur och tar bort handen eller fräser till :( Inget jag vill men det gör mig så arg! 

Dag 10..

Ajjjjj! Idag när jag tog Cetrotide så stack jag i en nerv eller något! :/ Fan va ont det gjorde! Förhoppningsvis var det sista gången nu. Annars gick det bra.

Är faktiskt inte så nervös än inför i morgon men lär va till morgonen! ;) 

Snart dags igen..

I morgon bär det av mot Karlstad IGEN! Och tror inte det är någon som kan bli med mig tyvärr! :/ jävligt tråkigt! Det det dryga är att jag måste vara där halv 12 och ta blodprov sen har jag näst tid 13.30. Tar ca två timmar för att få provsvaren! :( Men jag kan ju kanske åka en snabbis till Ikea eller ngt men inge kul och åka själv. Det är ändå 16 mil totalt fram och tillbaka. Jaja! 

Hoppas innerligt att det ser bra ut och att dom växt till sig mina små äggblåsor! :) Sen vill jag komma iväg så jag hinner få lite ledigt. När jag går av mitt pass i eftermiddag så är jag ledig ändra fram tills 12 oktober! :) Då hinner jag få exakt en veckas lugn och ro innan jag börjar jobba efter ET! Det hade vart perfekt.  

Dag 9..

Idag fick jag ta sprutorna på jobbet det gick bra och inge ont gjorde det! :) 

Har en huvudvärk som inte är rolig och även väldigt trött. Jag vill inte hålla på och ta massa Alvedon så har haft ont i huvudet i flera dagar.  Men det är något jag står ut med! :) 


Dag 8..

Glömde bort tiden idag! :( Så blev ca en halvtimme senare idag. Tror ni det förstör? Åhhh! Jag vet så väl att Idol börjar kl 20.00. Hur kan jag glömma??? Åhhh! Så arg på mig själv... Fuck!! 

Dag 7..

Det går faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Som jag minns gjorde det mycket ondare sist. Men magen blir ömmare och ömmare för varje dag så blir nog inte roligt på söndag kväll! :( Men då hoppas jag att jag tar sista omgången.

I morgon kväll måste jag ta sprutorna på jobbet, det ska väl inte vara några problem men jag var så glad att jag skulle slippa det men nu måste jag ändå.

Jag och sambon pratade lite igår han var ju inte med till sjukhuset igår det blir så himla mycket för han och ta ledigt. Så sagt att han inte behöver med på kontrollerna utan bara dom viktiga mötena och sen till Örebro såklart! :D

Vi båda tycker att det känns så himla bra den här gången, det känns som vi får mer kontroller och att vi faktiskt kan lita på läkarna och sen att det är så mycket nytt. Dom två första gångerna var så lika den här tredje gången är inte alls lik dom andra två vilket vi ser som en positiv sak. En annan sak som är stor skillnad är äggen även om jag inte har super många ägg så är dom iaf jämn stora det har dom inte vart tidigare (tror jag). Som jag minns det var det väldigt varierande storlekar dom andra gångerna. Jag minns att när jag skrev strl på äggen så var det typ 6,8,10, inte alls så jämt som det var nu. Men jag kan minnas fel också men på något sätt känns det väldigt bra nu och vi är positiva! =)

Nytt vul och blodprov

På måndag ska jag tillbaka till KD och lämna blodprov och göra VUL igen. Jag har äggblåsor vet inte exakt hur många men ca 7-8 kanske en som va 12 mm resten runt 10mm. Så jag ska fortsätta med samma dos tills på måndag och då hoppas vi dom är runt 17mm så vi kan åka till Örebro på onsdag! :)

Först blev jag besviken men nu känns det bra. Jag är glad vi får extra kontroller och det känns bra! :) 

Så håll era tummar! :) 

Dag 6..

Gick bra igår också faktiskt! :) Jag har stuckit sprutan lite snett nu tar jag den helt rak vet inte om det är de som gör att de gör mindre ont? Men idag har jag en känsla av att de kommer göra ont för öm över hela magen! :/ Men förhoppningsvis inte många dagarna kvar nu. 

Sticker och har lite små ont i magen och den är uppblåst och bubblig så något händer där inne men frågan är om det är tillräckligt? Jag hoppas det! Om 15 min är det dags så hoppas det ser bra ut. 

5 kg +

Min mage är uppblåst och det känns som jag gått upp 5 kg, och jag har ett sötsug som knappt går att kontrolera. 
Man har kämpat och vart hälsosam i flera månader inför den här IVF och när man börjar behandling så blir det lite sött ändå (en gång i veckan). Sen om jag äter lite sött så misslyckas ju inte IVF för det men det känns så jobbigt när man inte har detta problemet annars. Men försöker röra på mig 2-3 gånger i veckan, dock är detta sista veckan jag kan göra detta. Efter Örebro blir det lugna promenader när jag känner mig redo för det. 
 
Jag var hos mamma och jag vägde mig men jag har inte gått upp något vilket är skönt så det inte blir som första IVF då gick jag upp 5 kg. Idag har jag en huvudvärk som inte rikitgt vill gå över. Har iofs inte tagit någon alvedon heller, men känner att jag inte vill ta massa mediciner när det inte behövs jag står ut. 
 
6.15 bär det av till KD till morgonen för Blodprov och VUL. SPÄNNANDE!!  
 
 

Dag 5..

Resultat från blodprovet var att jag skulle fortsätta med 150E! :) Hade ju hoppats på en höjning men om allt såg bra ut får jag vara nöjd! Har ju sett bra ut tidigare men själva äggresultatet har inte vart så super bra så lite nervös över det. Men i morgon får jag ju ta både blodprov och VUL! :) Alltså jag behöver inte ha 20 ägg men vore kul med runt 7-8 ägg så man eventuellt kan få ett till frysen och sen att ägget dom sätter tillbaka är ett i toppkvalite! :) 
 
La ju även till Cetrotide igår och jag va så rädd för att ta den. Ville verkligen inte men jag tillslut tog jag den och det kändes faktiskt inget. Men klia som fan efter som det brukar göra. Så hoppas det går lika bra resten av veckan ;) 
 
Det känns mer och mer för varje dag att något händer i där inne. Min mage är uppblåst hela tiden, det spänner och värker så jag hoppas det är positivt! :) 
 
 


 

Blodprov

I morse var det dags för blodprov, 
jag var där en halvtimme innan så jag skulle slippa vänta. Men så klart är det alltid någon kärring som ska före så då gick jag nästa gång det plinga (det uppskattades inte) men jag ska faktiskt till jobbet och har också tider att passa även om jag inte är 70+. Och jag kan vara snäll ibland och låta gamla gå före men inte idag! GRRR!! 
 
Provet gick bra och jag hoppas det ser bra ut också jag hoppas ju på en höjning. Tar 150E nu.. 
 
 


 
 

Dag 4

Idag var det sprutdag 4 och det kändes inte något idag heller! :) I morgon börjar helvetet då jag ska börja med Cetrotide också! :/ Den är inte rolig! Men jag ska klara det! :)

Jag känner inte direkt av medicinerna! :) Ska väl inte säga så för då mår jag väl skit i morgon. Har känt lite värk i vänster äggstock i dag det är det enda. 

Frustrerande..

Jag har en kompis som vet om utredning och Pergotime men inte resten av resan. Och just nu är jag glad för det eftersom hon inte förstår. Vi skrev lite och det är klart hon undrar varför det aldrig händer ngt. 

Jag berätta om pco och att det är därför vi har svårt att bli gravida. För hon tjata om att slappna av och att vår tid kommer när vi slutar tänka på det!! 
Det värsta man kan säga och det sista jag vill höra, men även att jag berätta om problemet höll hon fast vid att jag kommer bli gravid bara vi släpper det.

 HALLÅ?? Jag har en sjukdom den gör att jag har svårt att bli gravid det spelar ingen roll vad jag gör det kommer bli svårt oavsett! 

Visst det är inte lätt att veta eftersom hon inte vet allt men hon har själv svårt att bli gravid men hon har ju lyckats två gånger så är väl därför hon tror på det där med att slappna av. Men det är faktiskt inte så för alla, endel har sjukdomar som gör att det blir svårt! Och endel har inte ens sjukdomar utan det bara vill sig inte ändå, att det ska vara så svårt att förstå. 


Försöker lära mig att ta det lite lugnare..

Jag har vart ledig sen torsdags eftermiddag och det börjar kännas i kroppen då jag blir allt mer rastlös men jag försöker kämpa emot och försöker även öva på att ta det lite lugnt. Det är jätte svårt!
 
Många tycker ju det är skönt att bara sätta sig i soffan och kolla på ett tvprogram på varadgskvällarna, det önskar jag att jag med kunde göra men jag har ingen ro i kroppen till det förutom om det är ett program jag verkligen följer. Men vi har faktiskt haft en ganska lugn helg och vi har kollat på film på kvällarna och jag har till och med somna i soffan och det känns bra att jag faktiskt i lugn och ro kunnat suttit i soffan. Alltså detta älskar dom flesta människor men för mig är det mest stressande på något konstigt sätt. 
 
Varför ska det vara så svårt och koppla av? Jag önska verkligen jag kunde göra det! Idag sov jag faktiskt till 8.30 vilket inte hör till vanligheterna. Jag åt frukost och gick en PW på 6km, plockat lite här hemma. Men nu börjar jag bli rastlös och vet inte rikitgt vad jag ska göra? Ska jag gå ut och gå igen? Jag är ju helt hopplös! Vad ska jag göra för att inte känna mig så rastlös? Jag borde lära mig virka eller något! ;) 

Dag 3

Nu va spruta nummer 3 tagen och det gick lättare idag! :) Gjorde inte alls lika ont som igår. Så nu hoppas jag det flyter på resten utav dagarna. Dock längtar jag inte tills jag ska börja med cetrotide tror det är i morgon :( ujjj! Bara att bita ihop.. 

Hur lugnt tog du det?

Om allt går som planerat så åker vi till Örebro vecka 40. Och jag har då 1,5 veckas ledighet ca. Så jag har faktiskt tid att ta det lite lugnt i en vecka efter ET! 

Men då är min fråga hur lugnt ska jag ta det? ;) Jag har väldigt svårt för att ta det lugnt men jag borde göra det oftare. Jag har iaf planerat att se säsong 3 av PLL, det älskar jag och kan ligga i flera dagar och se på. Men sen då? ;) Jag är väldigt rastlös av mig! Jag kan ju greja lite här hemma och så men absolut inga tunga lyft. Det jag oroar mig mest för är att vad gör jag om jag blir gravid, jag jobbar som assistent och det är tunga lyft?? Jag vill inte riskera ngt! 
Jag har lite som snurrar i mitt huvud men egentligen är det bara små saker och sunt förnuft. Men man vill ändå veta hur andra gjort och tänker. 

Dag 2

Nu var spruta nummer 2 tagen. Den gjorde ONT att ta! :/ Kom antagligen åt en nerv eller ngt! Sambon sa 19.55 det är 5 min kvar, jag hade totalt glömt tur han kom på det! :) Nu blir det att ha alarm varje dag, hur kan jag glömma?? IVF 3

Nu är första sprutan tagen! :) Och det gick bra. Nu är vi igång, jippi!!! 

Att dra sig undan..

Förr hade man super duper många vänner och man fick nya hela tiden. Dom senaste åren har jag dragit mig undan väldigt mycket, sen har vissa blivit gravida då drar man sig undan ännu mer, sen är vissa eller var iaf inte då riktigt på samma ställe i livet så då gled man i sär pga det. 

Vissa dagar kan jag känna mig väldigt ensam. Men jag har mig själv att skylla eftersom det är jag som valt att dragit mig undan. Fast om jag tänker efter så är det inte så att jag direkt saknar mina "gamla vänner" utan att jag känner mig mest bara ensam.

Så svårt och skriva hur man tänker och känner men som idag önska jag att jag hade en person jag kände mig trygg med som jag kunde ha sms:at eller ringt och frågat om vi skulle ta en fika, eller shoppa tex. 

Vissa av mina "gamla vänner" har jag kontakt med. Vi umgås inte men vi hörs av ibland. Och hör dom av sig så är det oftast FEST! Jag går gärna ut och jag är gärna med på fester men jag vill vara nykter. Men säger jag det så kommer frågan är du GRAVID? Det är den sista frågan jag vill ha. Jag har inte valt att vara nykter bara för jag gör olika behandlingar och så utan faktiskt pga att jag tycker alkohol förstör så mångas liv och det tar hårt på mig och se därför vill jag inte dricka alkohol. Men detta är också rätt privat så inte så lätt att förklara. Jag har vart nykter i snart 1,5 år och det är inget som jag skäms eller så över men varför ska man alltid behöva förklara sig?? Och jag tycker inte det är fel att andra människor dricker det är ens eget val, jag har själv festat som fan på yngre dagar men inget jag känner behov av nu. Min sambo dricker öl ibland och är ute ibland så inte så att ingen i min närhet får dricka utan bara jag slipper ;) 

Det känns som många vill umgås men då måste det vara fest! Jag vill umgås men på ett mer vuxet sätt eller hur man ska säga. Det va det som skulle bli så skönt, bli gravid, träffa andra som skulle bli föräldrar, få nya vänner som är mer som mig. Istället blev man väldigt ensam! 

Ikväll kl 20.00 tas första sprutan.

Kan erkänna att jag är lite nervös. Ny spruta, den ska blandas och det är ju mycket känslor kring det här så inte konstigt man är lite nervös. Gör Menopur ont att ta? ;) 

Det känns så himla underbart att vi snart är igång och det var en stor klump i magen som släppte när mensen kom + att jag känner mig glad igen :) 

En annan bra sak är att jag behöver förhoppningsvis bara ta sprutorna på jobbet en gång, om jag inte behöver behandlas längre. Skönt att slippa faktiskt! Läst igenom lite :)

 I morgon startar vi..

Tänkt att i morgon kväll börjar jag med första sprutan Menopur! =)
Känns himla konstigt men ändå underbart.. Äntligen ska vi få göra vår tredje IVF som vi längtat efter och kämpat för att få påbörja.. Det har vart ett lång år som gått upp och ner men äntligen är det dags.

Blödning :)

Igår fick jag lite bruna flytningar och idag kom det blod! :) Så mensen har kommit, men det är inte mycket! :( Så nu är jag orolig att det bara är en slags mellanblödning? :( 

Verkar som vi fått till en tid..

Jag har ju dragit igång en bloggträff eller vad man ska kalla det. Vi är ett gäng i från samma län som befinner oss i olika stadier men alla har fått kämpa. Vissa är gravida, endel är i IVF karusellen och endel har nyss börjat utredning. Vi är i väldigt mixade åldrar det är väldigt kul.

Men nu verkar det som vi fått till ett datum som passar dom flesta så ser fram emot detta! :)  

Man känner så mycket för människor man inte ens vet vilka det är.

I morse när jag började läsa mina dagliga bloggar kom jag in på langtarefterbarn.wordpress.com och där stod det att hon fått lite blödningar men att hon fått en läkartid kl 11.00. 

Jag kunde inte sluta tänka på henne, gick en promenad och när jag kom hem var klockan närmare 13.00. Såklart satt sambon vid datorn men fråga om jag kunde få låna den snabbt, och kom in på bloggen och såg att allt såg bra ut! :) 

Jag kände att tårarna var på väg. Tänk att man kan känna så mycket för människor som man aldrig ens träffat eller vet vilka dom är <3 

Första dagen utan p-piller..

Jag borde vara världens lyckligaste och det är jag men jag är alldeles för orolig för att mensen INTE ska komma. Jag vill helst bara slappna av och inte tänka på det men hur fan gör jag det? Uhh. Så när jag kom hem i från jobbet så städa jag skafferiet, kylskåpet och rensa i frysen. Det är så jag gör när jag egentligen bara borde släppa ut allt, jag börjar greja med något helt annat och försöker tänka på annat men de kommer ikapp. Så blir jag jätte arg för minsta lilla. Så skrek en hel ramsa förut för jag inte fick tillbaka ena hyllan i kylskåpet så sambon fick komma och hjälpa mig för jag vara nära på att slänga den i golvet. Som sagt jag har väldigt svårt att hantera alla känslor för det är för många. 

Sen skrev en kompis till mig och funderade på hur pergorime funkade, hon hade glömt bort hur hon gjorde va en stund sedan hon åt. Det som är det jobbiga är att hon blivit gravid två gånger spontant men gjort abort båda gångerna. Men nu ska hon börja igen och det gör mig lite stressad. Hon vet inte om hela vår historia, hon vet att jag ätit pergotime men hon vet inte om IVF eller missfallen. Så hon vet att vi kämpat länge. 

När jag fått mitt efterlängtade barn eller kanske till och med under graviditeten så vill jag vara öppen med IVF och vår resa men just nu vill jag inte det. Det är för stor stress, och det blir massa frågor om hur det går och jag känner att det är lagomt med dom som vet nu. Men jag vill vara öppen med det i framtiden. 

Med tårar i ögonen och gråten i halsen

Har läst Bebiskarusellens blogg och jag blir så ledsen, det dom går igenom är så hemskt det ska ingen behöva gå igenom. Tänker på er! <3 

Äntligen!

Nu är sista p-pillret taget och ingen är lyckligare än jag! Fy fan va gött. Nu hoppas jag att min hy och det feta håret försvinner inom någon vecka. Hyn kanske aldrig hinner bli bättre pga alla nya mediciner och mens men lite kanske :) Hoppas måste man. 

Nu måste alla mina läsare hålla tummarna för att min mens kommer innan fredag :) Jag är så stressad och nervös inför det här för jag vill verkligen det ska funka.

Snälla gud gör så min mens kommer :) 

Psykbryt

Ikväll hade jag planerat lite saker men det blev inte som jag tänkt och det känns som inget vill gå min väg + att jag är jätte trött och sliten pga denna arbetsveckan (97timmar) min mage krånglar och fullt med hormoner. Det slutade med att jag bröt ihop. Det va faktiskt väldigt skönt. Och det som gick emot mig va inte världens grej men jag hade sett fram emot det. Så nu hoppas jag på en bättre dag i morgon, bättre lär den bli oavsett sista p-pillret!! 

Armband

 

Bloggen Dagijuni.blogg.se gör armband som stödjer forskning kring barnlöshet. Jag ska faktiskt ta och beställa ett framöver. Väldigt söta och jag stödjer det mer än gärna! :) En väldigt fin tanke av dig! <3 Vi är många som kämpar! 

Jobbig natt..

Jag har haft mycket problem med min mage i många år, vart hos olika läkare men fått olika diagnoser. Jag slutade äta kolhydrater (ris,pasta,potatis) och det har hjälpt jätte mycket. Nu har jag börjat äta lite igen 1-2 gånger i veckan pga jag mått så konstigt sista tiden. Men min mage verkar inte gilla detta alls så haft ont i magen i 2 dagar men igår kväll på jobbet bröt helvete ut! Massa kramper det gör så ont så jag vill spy + att jag får diarré :( Gjorde så grymt ont! Men det gick över ganska fort 30-45 min men magen är ju jätte öm idag och bubblig. 

Jag vet inte helt 100% om de är kolhydraterna eller om det är lite stress och oro också. Min mage är som sagt jätte känslig. Sen så äter jag som att någon ska ta maten ifrån mig eller godiset. Alltså jag bara vräker i mig! Det är jätte hemskt. Jag skulle vilja köpa en lite godis och kunna njuta men det är jätte svårt. Jag kastar i mig det på 3 sekunder sen mår jag as illa! 

Hur lär man säg äta med måtta? :) 

Bara tre dagar kvar..

Det närmar sig slutet med P-pillerna och jag är så jävla glad för det. Bara idag, lördag och söndag kvar. Men jag är fruktansvärt rädd att mensen inte kommer dyka upp. Jag antar att den kommer komma på onsdag eller torsdag om den kommer. Eftersom jag slutar på söndag. Jag har ju aldrig ätit sådana här P-piller tidigare utan dom jag åt va det massa olika färger på så aldrig testat den här sorten av P-piller. Men men det är väl bara och vänta och se. Men lite flyt kan vi väl få? 
 
Fick du mens av P-piller? 
 

Min hemska hy :(

Hatar att min hy är så himla dålig just nu. Visst jag har inte den bästa hyn annars heller men det är iaf inte så här illa. Mår så dåligt pga det men det är bara att bita ihop.

Något händer..

Något händer i min mage/äggstockar/tjejmage vart det nu är.
Haft ont några dagar och det känns som ägglossningsvärk blandat med mensvärk. Det värker till ordentligt ibland! Jag ser det som ett bra tecken och hoppas det är det också. 

Denna veckan har bara rusat iväg då jag   jobbar fruktansvärt mycket. Jobbar ett dygn ledig ett dygn så är det hela veckan och helgen så går av på måndag morgon. Det som är bra är att jag nu jobbat in timmarna jag förhoppningsvis går miste om i slutet av sep. Känns jävligt skönt att inte behöva krångla och byta utan jag kan ge bort passen det brukar vara enklare än och byta. 

Så nu hoppas jag mensen kommer när jag löst detta så bra! :) 

Vissa planerar nummer 3

Pratade med en gammal kompis idag hon hon har 2 barn, och hon fråga ju självklart om det inte var dags för oss snart. Jag sa att vi tar det som det kommer och att vi eventuellt vill resa till USA först men att vi tar det mer som det kommer ingen stress. Jag blir lika paff varje gång jag får frågor om barn och det blir olika svar varje gång tror jag. Hon vet absolut inget om vår resa och vill inte berätta för henne heller. 
 
Hon berätta att när barn nummer 2 skulle bli till fick hon panik för det tog sig inte men på försök 3 tog det sig för henne. HON OCH KILLEN HAR INTE VART IHOP LÄNGE NYLIGEN ETT ÅR OCH ÄR GIFTA OCH REDAN HAR SITT FÖRSTA BARN IHOP. Nu pratade hon även om barn nummer 3 att om dom skulle börja försöka redan nu, men hon känner inte för det än men killen ville ha 2 egna ungar men sa att ni kan väl vänta något år? Det funderade dom också på.. Sen skratta hon och sa att man kanske kan plocka ut sina ägg och sätta i någon annan och att någon annan är gravid åt en för det är så jobbigt! 
 
Gissa om jag hade lust och bara lägga på!! Men istället skratta jag lite lätt och sa inte så mycket.
 
 
 

Svettigt

Jag svettas fruktansvärt mycket på natten, men inatt va det fruktansvärt! Alltså det rann av mig, mindre kul är att jag sovit på jobbet inatt och inte kan duscha. Får köra raggartvätt! ;) Jag brukar inte svettas på nätterna men har gjort det av andra hormoner också.

Jag har även börjat känna av lite smärta i magen, molande värk som bara är där. Vet ej om det är bra eller dåligt men då vet jag att det händer ngt där inne iaf.


Vecka 37

Idag är det äntligen en vecka kvar till vecka 38! Man kan nästan tro jag är besatt, fast jag tror jag är det med. 
Samtidigt som jag bara vill att vecka 38 ska komma så är jag rädd att min kropp kommer svika mig och att mensen inte kommer komma. Men på någotvis så tror jag på det här. Eftersom min kropp faktiskt svarar bra på saker som ger mig mens ;) så känns det som det här borde funka men man vet ju aldrig men jag hoppas innerligt att mensen dyker upp på ons,tors, eller fre. Innan dess tror jag inte den dyker upp eftersom jag slutar med P-piller på söndag. 
 
Denna helgen har vart ett rent helvete mitt humör har vart hemskt, och jag har haft ett godissug som jag inte kunnat kontrolerat. Så i helgen har jag fuskat och ätit godis. Jag är så jävla lycklig att jag på söndag kl 17.00 tar mitt sista P-piller. Vill aldrig mer äta Prionelle. 
 
 

Gnäll gnäll gnäll

Usch jag känner mig lite små gnällig. Mitt humör är absolut inte det bästa, irriterad för minsta lilla och känns som inget går min väg allt går emot.

Men jag tror mycket har med att göra att jag inte alls trivs med mig själv just nu. Känner mig aldrig fräsch eller fin, mina bröst gör så jävla ont, huvudvärk ofta, finnar ja ni vet redan. Men varför Blir det så här? Är det för att jag har pco/pcos som kroppen reagerar så här? Att de blir för mycket hormoner? Med både pco/pcos.

Nä nu ska jag sluta gnälla och vara positiv :) 8 dagar kvar sen slutar jag med p-pillerna :) och då hoppas jag mensen kommer som planerat.


Uhhhh..

Ska med min svärmor på tur och jag har aldrig känt mig så äcklig och ful! Håret är fett jag har lust att slita av mig håret! Blir så jävla ledsen vet inte när jag kände mig fin senast! Är det inte fett hår så är det finnar eller något annat.

Varför ska jag behöva gå igenom ett helvete för att kanske bli gravid? När vissa inte behöver göra ett skit mer än och ha sex!!! Orättvist....


Dagarna rusar förbi..

På ett sätt känns det som dagarna rusar förbi, men tänker jag på att jag vill att det ska bli vecka 38 eller tar ett p-piller och ser på kartan att det är många p-piller kvar så känns det som en dag är 100år..

Försöker att inte tänka så mycket på det men ändå så kommer man in på det. Jag längtar så himla mycket, jag vill bara komma igång.

När tiden går så här sakta hinner jag söka på massa olika onödiga saker jag inte borde söka på. Så från och med nu inget mer google!! Google blir som en drog man söker på allt, jävligt dumt! Fast google har hjälpt mig också så inte bara dåligt men nu vet jag det jag behöver och kan inte direkt påverka något mer så lika bara att bara följa planen. Lättare sagt än gjort!


Kommer mensen komma som planerat?

Det är det jag funderar på ofta, ett par gånger om dagen iaf. Jag vill så gärna att den ska komma vecka 38 för då kan vi göra som vi planerat med Ghada + att jag tror jag kan lösa det rätt bra med jobbet och jag är ledig en vecka efter ÄP vilket vore perfekt! Så jag ber på mina bara knän att den kommer vecka 38.

Mensen har ju kommit regelbundet av både provera, pergotime och när jag åt p-piller så snälla kom nu också! :)


Vi verkar bli ett gäng

Skrev ju om att eventuellt ha en bloggträff och vi verkar bli ett litet gäng och vi är i lite olika stadier och olika åldrar vilket jag tror är kanon. Så jag hoppas innerligt att vi kan få till en träff! 
 
 

Provocerande

Jag och min sambo har klarat oss väldigt bra igenom det här långa och jobbiga resan. Men sista tiden har vart tuff. Vi brukar aldrig bråka eller tjaffsa men den sista tiden har det vart endel tjaffs. Och det tar på oss båda men vi försöker prata om det och reda ut det så fort som möjligt.
 
Jag försvarar mig själv hela tiden för jag är fruktansvärt rädd för att ångesten ska komma tillbaka och att jag ska bli deprimerad igen och det är det sista jag vill. Jag mår äntligen helt okej och jag har fler bra dagar på en vecka än dåliga och jag längtar tills mensen kommer och vi kan börja IVF 3! Det är det vi kämpat för i ett år nu att kunna börja igen. När jag äntligen mår bättre blir sambon nere istället och då blir det frutansvärt jobbigt och jag försöker finnas där för han samtidigt som jag försöker skydda mig själv. Det kan ibland bli väldigt fel + att vi har lite rörigt runt oss i våra familjer. 
 
Alla människor är olika och vissa gnäller och klagar hela tiden för små saker som egentligen inte är något att klaga eller gnälla över. Sådant gör mig helt jävla tokigt. Jag har ett jävligt stort problem jag har PCO/PCOS (osäker på vilket av dom) jag har svårt att bli gravid, jag har fått 1 missfall och 1 ma, gjort 2 IVF och ska göra nummer 3, äter hormoner som gör mig till ett jävla monster, jag måste ta flera sprutor per dag på mig själv, jag har haft en deprisson och mått fruktansvärt dåligt men jag går inte och gnäller och klagar för det.
 
Jag vill inte att någon ska tycka synd om oss för att jag och min sambo går igenom allt det här inte det jag är ute efter men vi som faktiskt har problem ska inte behöva höra alla andras "problem" som egentligen inte är något. Det är fruktansvärt provocerande. 
 
Jag försöker och se det positiva i det mesta och efter all hjälp hos kuratorn så har jag lärt mig så himla mycket om mig själv och att faktiskt tänka på mig själv i första hand och inte alla andra. 
 
Alla mina dagar är långt ifrån bra, jag har vissa dagar jag kan ligga i sängen och gråta hela dagen och tycka synd om mig själv men jag gör det hemma ensam eller ibland med sambon, jag skriver det inte på facebook eller intagram. Jag säger det inte om någon frågar hur det är heller utan svarar bra. 
 
Min/vår närmaste familj vet vad vi går igenom, jag orkar inte varje gång dom frågar hur är det? säga hur dåligt allt är utan jag säger istället bra. Men vissa gånger har jag brutit ihop eller gått till mamma för jag mår så jävla dåligt och behöver henne men att älta varje gång vi ses skulle göra att jag blir deprimerad IGEN! 
 
Många par skulle nog inte klara av att gå igenom barnlöshet missfall eller olika behandlingar men jag och min sambo är en utav dom som klarar det även om det blivit lite tjaffs på slutet så ska vi klara det här tillsammas! ♥

Som bomber och ömma

Just nu hatar jag p-pillerna, jag har huvudvärk varje dag, mina bröst gör så förbannat ont och dom är uppsvällda, mitt hår är fett hela tiden, finnar (brukar ha det men brukar typ ha varannan vecka men nu är det hela tiden) det kan vara något mer som jag glömt nu.

Känner mig både ful och äcklig!

Men det är värt det om mensen kommer vecka 38! :) Så hoppas innerligt den kommer.

P-pillerna jag åt innan vi försökte bli gravida hade jag inga biverkningar men dom började jag med för 100 år sedan så kan ha glömt men det var iaf inte så här många.


Bloggträff

Läser på flera bloggar att man har bloggträffar och det verkar så himla mysigt. Läste på fertilitetsresan att dom suttit i sju timmar och snacka idag.
 
Jag skulle också vilja det så jag har faktiskt skrivit på familjeliv och kollat om intresset finns. Om det finns fler från Värmland eller i närheten som är intresserade är det bara att kommentera eller maila mig på onskanomattbligravid@hotmail.com så kanske man kan mötas någonstans första gången?
 
Jag är inte helt säker på att jag är 100% redo för det här. Att andra människor ska veta vem jag är men det är ju människor som är i liknande situation. Det jag är mest rädd för är att man ska känna någon och att den sen pratar vidare. Låter säkert töntigt men det är min största oro. Jag skäms inte eller något men jag tycker det är privat och tycker det räcker med att familjen vet ingen annan har med det att göra.  
 
Men jag antar att skulle man känna någon så är vi ju i samma situation och man vet vad man går igenom så varför skulle den prata vidare om det egentligen? 

Drömmer mycket konstigt..

Inatt har jag drömt att jag hjälpt någon av er alla som kämpar. Det började med att jag skulle på kontroll. Men så frågade läkaren mig om jag kunde hjälpa ett par pga deras guld ägg fastna i själva instrumentet som man använder när man sprutar in embryot. Allt är väldigt rörigt men jag säger ja och hjälper men tyvärr så blir det ingen graviditet utav det. Och den jag hjälpte blev svin sur och sa stygga saker. Jag minns ej vilken det var men en utav alla bloggar jag läser var det iaf.

Tror jag drömde detta pga jag läste duravitas inlägg om att förlora en vän pga graviditet. Jag kan inte säga varför men jag är ju anonym och i drömmen avsöjade jag vem jag var, och jag skrev till duravita att jag hade velat haft de så som hon. Någon i samma situation.. Detta blev rörigt! Haha..

Annars tycker jag dagarna segar sig fram fast ändå inte. Att ta p-piller samma tid går sädär. Men blir inte flera timmars skillnad iaf. Haft mycket huvudvärk vet ej om det är p-pillernas fel eller vad det är som spökar.

Idag går vi äntligen in i sep jag längtar ju såklart eftersom det är i sep jag förhoppningsvis får påbörja vår 3 IVF! 😀


RSS 2.0