Ingen ökning alls

Nu står mitt sfmått helt stilla, men jag är faktiskt inte ett dugg orolig eftersom jag var på TUL förra veckan. 
Men BM sa att hade jag inte vart det hade hon skickar remiss idag så jag hade fått TUL oavsett vilket ändå känns skönt. Hon nämnde igångsättning att det var abolsut ingen fara för bebis om det skulle bli så till veckan. Hmm? kan jag bli igång satt? Varför isf? Pga att hon inte växer som hon ska? Jag blev rätt chockad så jag fråga inget utan amn kommer ju på alla frågor efter. Så har ni några teorier skriv gärna dom.
 
Jag tror dock inte det blir igångsättning pga att hon var en normal stor bebis förra veckan. 
Visst kan ju hända mycket på två veckor men om det tex va fel på näringsflödet borde inte det ha synts då? 
Jag tror ev vi kommer få tätare kontroller. 

Specialist mödravården

Ringde förlossning idag för lilla damen i magen ville inte alls röra sig i morse och jag fick ännu mer panik att något var fel. Så bestämde mig för att ringa, inge kul och vara jätte orolig! 
Jag fick åka till specialist mödravården där dom kolla hjärtljud i ca 20 minuter och det såg bra ut och hon sa att det var en frisk liten bebis i min mage. Men eftersom jag har en bit att åka så skulle jag få träffa en läkare och då nämnde jag om sfmåttet och om min mamma och fick tillslut göra ett tul. Det såg bra ut men ska tillbaka om två veckor igen då jag låg på -16% gränsen låg vid -15%. 
 
Så känns himla skönt att jag ringde och fick allt kollat. Nu är jag inte orolig längre. 
Fick bekräftat igen att det är en tjej. ♥

Bm besök

Igår var det dags för besök igen hos BM, och allt såg fint ut utom mitt sfmått igen! :/ Hade bara växt en halv centimeter på två veckor. Hmm? Jag hamna en bra bit under kurvan och har drömt mardrömmar inatt om detta. Inte så kul! BM verkade inge orolig alls och det behöver ju absolut inte betyda ngt negativt. Jag va bara så glad att vi hamnat rätt igen och nu åkte vi ner igen och det känns inge bra. Varför? Jag är mest orolig att hon inte får tillräckligt med näring, jag fick nämligen inte det när jag låg i mammas mage. Men ska tillbaka på onsdag igen och då kommer jag fråga om ett UL för vill se så allt ser bra ut. Magbilder vecka 35 (34+6)

Var längesedan jag bjöd på magbilder så här kommer bild på dagens bula.
 
 

Huvudvärk

Jag har en envis huvudvärk som inte vill ge med sig, haft ont i sex dagar nu! (Även illamående men det är ju normalt nu på slutet)
Jag har inte huvudvärk ofta annars så känns sådär. Ringde BM men dom har utbildning så är tillbaka på torsdag så får väl ringa då och höra om det inte gett med dig innan dess. Jag har inte ätit några järntabletter än för mina värden ligger normalt men kanske dom som ändras?  Så svårt och veta. 
Dum som jag var sökte jag på google det enda som kom upp var havandeskapsförgiftning! :( 
Men tryckte bort det direkt så läste inte något om det. 
 
 

Varför inte njuta och vara lycklig?

Jag är världens lyckligaste som får vara GRAVID, en period i mitt liv trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva det. 
Det har vart min största mardröm att aldrig få uppleva det men nu får jag det och ingen är lyckligare än jag, jag njuter varje dag av att få uppleva något så underbart. 
 
Jag har haft en bra graviditet det enda som vart vart negativt är mina onda sammandragningar som skrämt mig men annars har jag ju mått bra, visst man mådde illa i början men det hör till och mina fogar är inte alltid mina bästa vänner men det hör också till. Vissa dagar tar det längre tid att ta sig upp och få på sig kläder för det gör förbannat ont men vad gör det? Jag bär på det finaste som finns! 
 
Jag tycker det är grymt många människor som bara klagar på att vara gravid, det är hemskt och jobbigt och dom spyr och det är bara skit. Det är endel av att vara gravid vissa slipper illamående andra inte men varför kalaga? NJUT!!!! Sluta klaga på alla små saker som hör till graviditeten, det finns dom som skulle göra allt för att få uppleva detta.
 
Sen finns det dom som blir rikitgt dåliga under graviditeten och det är en helt annan sak. Men man behöver inte klaga bara för att. 
 
På facebook tror jag inte det står något positivt om en graviditet och det tycker jag är hemskt, för det är det finaste man kan gå igenom. När någon frågar hur jag mår så vågar man knappt säga hur underbart det är. 
 
 
 

Fixerad!

Idag var det dags för besök hos BM och  allt såg bra ut, och vår lilla tös har även fixerat sig. Det känns skönt att hon lagt sig till rätta. Går även in i vecka 34 idag. 

Revbenen???

Jag har fått ont i revbenen (tror jag) det gör ont bak på ryggen på vänster sidan. 
Jag fråga BM om detta när jag var där och hon kunde inte alls säga vad det kunde vara om det fortsätter och göra ont hela tiden skulle jag kontakta läkare. Men är det bara något som kommer och går var det ingen fara.
Alltså det gör ju ont hela tiden jag sitter, så sitta är inte ngt jag gärna gör.
Jag funderar på om det ev är lillan som sparkat till rejält? Men hon sparkar mest åt höger så det går inte ihop. Men hon skuver upp rumpan åt väster kanske det som orsakat det?

RSS 2.0