Upp och ner

Just nu går allt upp och ner hela tiden men måste säga att vi haft en väldigt bra dag idag mot dom andra, men vi får räkna med att ha dagar som går upp och ner nu en stund framöver.
 
Innan man blev gravid eller ens planera att bli gravid då trodde man aldrig att man skulle va den som skulle ha det svårt att bli gravid visste knappt att det va svårt, när man väl fattat att man va en av dom och man blev gravid trodde man inte man skulle få missfall men nu är jag en utav dom med det är ORÄTTVIST!!  
 
Jag har lite svårt att fatta det här men det är väl för att jag inte blöder vi har inte fått missfallet än eller vad man ska säga och det är mycket tankar kring det. Jag vet inte hur vi ska göra nästa vecka när vi ska tillbaka för jag vägrar att en "vikarie" ska be mig ta ett pille så jag börjar blöda jag vill att MIN läkare ska göra det. Vi har haft 2 veckor som vart ett rent helvete psykiskt! Vi orkar inte så mycket mer just nu..
 
Vill tacka för alla fina kommentarer jag får
Dom betyder jätte mycket för mig.
Jag läser allihopa .
 
 

Livet är orättvist...

Så känns det just nu! Det finns dom som inte borde ha barn men som har och ofta har dom fler än ett men lilla jag ska tydligen inte få något barn. Det är ORÄTTVIST!!! Jag är inte perfekt men jag vet att jag skulle bli en bra mamma åt mitt barn och jag skulle kunna ta hand om mitt barn och även ge barnet en trygg uppväxt men det är tydligen inte meningen. Men jag kommer ALDRIG ge upp!!


Tusen Tack!

Vill tacka för alla fina kommentarer jag fått av er betyder väldigt mycket för mig. Dagen idag har nog vart den värsta i mitt liv, vi har iaf berättat för våran famlij ( pappa, mamma, svärmor, lillebror) dom närmaste helt enkelt hur det ligger till för just nu är det inte så lätt att låtsats vara glad och dels för att vi behöver massa stöd just nu. Så det känns gott att alla vet så slipper man ljuga mer och att vi även kan va ledsna utan att behöva få 100 frågor om varför. I morgon ska jag försöka få en läkartid så jag kan bli sjukskriven. Vi kommer ta en dag i taget nu så får vi se hur vi tar oss vidare, just nu känns de lite hopplöst men de är okej för det är nog så de kommer kännas ett tag framöver.


Vad ska man skriva....

Vi fick inga bra besked tyvärr ingen utveckling från förra veckan :( Så vi väntar på att få missfall hur man ens kan göra det? Känns helt jävla sjukt och det är mycket ilska just nu. Kommer nog inte blogga på en stund får se hur jag mår just nu har våran värld rasat! Vi ska på ett besök till nästa vecka men läkaren verka skeptisk, men vi ville de så de fick vi. Vecka 7 idag va det så det fick vi ett svar på men spelar ingen roll just nu!!!


Tusen tankar som snurrar runt..

Usch både jag och sambon är nervösa och rädd inför VUL som är idag. Tusen tankar som bara snurrar i mitt lilla huvud. Jag hoppas så innerligt mycket på att vi får se ett litet hjärta slå idag, jag vet inte vad som händer annars. Hela min värld kommer rasa, jag vill inte göra fler IVF jag vill ha det här barnet mer än något annat och skulle göra vad som helst för det och jag har gjort en massa jag aldrig trodde jag skulle göra jag och min sambo är värda det här barnet! Så snälla...


Äntligen är denna dagen slut

Nu va den här dagen äntligen slut och jag ska strax lägga mig, brukar inte ha problem med att somna och tror inte jag kommer ha de ikväll heller kommer säkert bara sova lika oroligt som dom andra kvällarna denna veckan! Dagen har iaf gått fort så den har inte vart plågsam men några tårar har kommit när känslorna tagit över men det va bara skönt att då gråta ut! Vet inte om jag hinner blogga innan i morgon annars skriver jag om besöket efter. Håll tummarna för oss! :)


Låt tiden bara rusa iväg..

Vill bara att denna dagen ska vara över så det blir i morgon, denna jävla väntan kan göra en galen! Gör absolut inte ett VUL för tidigt om ni inte måste, ett tips! Som tur är har vi en tidig tid i morgon 11.10 exakt 24 timmar kvar just nu när jag skriver. :) Har iaf den bra känslan kvar och det är bra jag tror ju på att de är ett liv där jag har ju med mina egna ögon sett den lilla ärtan, men när man ska vänta på något är det många tankar som hinner snurra runt i huvudet både bra och dåliga. Men jag har fortfarande gravsymptom kvar som att jag mår illa av och till under dagarna, brösten är ömma och stora, jag är HUNGRIG hela tiden, har växt värk då och då (tror iaf det är det) ja det är väl dom symtomen jag har och att jag är konstant trött! Kan sova hela dagarna om det är så. Blir inga sena kvällar för oss om jag säger så ;) Nu ska jag fördriva tiden så dagen snart är slut :) Va gott och jämt få skriva av sig lite..


Kan inte sova..

Klockan är inte ens 06 än men jag är vaken och har vart en stund, sover så sjukt dåligt så det finns inte :( längtar tills i morgon då hoppas jag på att vi kan få njuta av graviditeten IGEN!


Det närmar sig..

Dagarna flyter på och det är snart onsdag. Jag har verkligen mått jätte dåligt och vart livrädd så mitt humör är inte det bästa om man säger så mest synd om sambon som ska stå ut med mig. Igår gjorde jag något jag kände att jag va tvungen och göra och de va att göra en tråd på FL och jag skrev lite om situationen och att jag va orolig. Fått lite svar och de har vart positiva och nu känner jag mig faktiskt mycket lugnare. Har ju försökt läsa lite om tidiga ultraljud men står så mycket blandat. Men av lite positiva svar känner jag att vi har iaf en chans och fostret behöver inte ha dött :) För det är det jag vart mest rädd för! Usch hatar alla dom här jobbiga tankarna som bara flyger runt i mitt huvud just nu.


Svar på kommentar

Kristina
 
Hej!
Jag håller med om att det är rörigt med veckorna, de flesta siterna som beräknar beräknad födsel hamnar alla på första veckan i mars, om det här nu går vägen.. Vi kommer inte få göra UL på kliniken förrän 13 augusti eftersom de har sommarstänt, blev först lite besviken men nu känns det rätt skönt. Vid den tiden borde det inte finnas frågetecken på vad de ser/inte ser. Ska försöka att inte hetsa upp mig för mycket innan dess och bara njuta av semestern. Nästa måndag ska vi iallafall på inskrivning hos barnmorskan, ska bli kul! Har forfarande sjukt mycket illamående, har blivit något bättre sista dagarna men imorse fick jag kräva frukost på sängen av maken :) Symtomen gör iallafall att det hela känns väldigt verkligt för oss båda, maken är nöjd även om han såklart inte vill att jag ska må dåligt. Hoppas ni får lugnare besked på onsdag, ska bli intressant att höra vilken vecka vi båda är i :) Kram kram
 
Svar
 
Jag trodde jag hade bra koll på detta med veckorna men det hade jag tydligen inte :/
Va glad att du ska göra ditt vul senare jag är så ånger att jag fått tider under semestern det kunde kvitta kan jag lova dig. Nu i efterhand önskar jag att jag fått en tid efter semestern. Så hade man inte behövt gått igenom den här skiten!
Jag mår illa av och till mest under dagarna så jag äter ju som en jävla idiot för när jag äter känner man inte lika mycket av det. Ja jag hoppas också det :D
 
Johanna
 
Jag var på 8+1 när vi gjorde vårt vul här i Örebro. Om jag räknar på dig så som det var uträknat på mig så är du på måndag 8+0 så det var nog bara för tidigt att i förra veckan. Kram
 
Svar
 
Enligt doktorn ska jag bara va i vecka 6+2 eller något sådant?
Men jag vet inte som sagt han sa lixom inte till oss den veckan är ni i utan vi bara hörde när han räkna och prata. Vi va mer uppe i att det inte va ett hjärta och att han pratade om 28 maj som inte alls stämde vi hade inte ens börjat spruta då. :/  Men på onsdag ska jag ha svar på allt innan jag går ;) Så man slipper och må så här.
 
 

Lite rörigt i mitt huvud

Vi har vart på en liten mini semester och det har vart jätte skönt för då har man inte tänkt alls på hela den här karusellen men både jag och min sambo har kvar den bra känslan att det faktiskt är ett litet liv där inne :) Men tankarna rusar lätt iväg vilket kan va väldigt jobbigt men nu är det inte allt för många dagar kvar tills vi ska tillbaka. Har en känsla av att dagarna kommer gå sakta, men de blir ju onsdag tillslut :)

 

Lite tankar som snurrar i mitt lilla huvud.

 

- Vilken vecka är jag i egentligen?

 

- När vi gjorde et sa dom att embryot bara delat sig till 3 celligt men sen när vi sätt in embryot och hon kolla datorn hade det dela sig till 4 celligt som de skulle. Vårt embryo kanske är trögt?

 

- Så länge jag inte har någon blödning är jag gravid! :)

 

- Vissa tänker inte ens på missfall att de kan hända önska jag kunde tänka bort de med, men har faktiskt inte vart så orolig för det innan ultraljudet. Jag är rädd att dom räknat fel på veckorna och att den lilla stannat. Det är min största rädsla att de ska vara så.

 

Men just nu vet jag inget vilket gör att jag får dessa jävla tankar som snurrar runt på onsdag ska jag ha svar på mina frågor :)


Min uppsvällda mage kvällstid..

Min mage blir verkligen uppsvälld på kvällarna. Jag ser verkligen gravid ut ;)


Mycket blandade känslor just nu..

Vi känner oss ganska förvirrade och det känns jätte jobbigt att det blev så rörigt som det blev det känns som varför skulle vi börja krångla med ultraljud när våra läkare har semester? Men det va inte min idè utan bitterfi**an i örebro som sa att vi skulle ringa karlstad och säga att vi ville ha ett ultraljud! Men nu är det som det är och det känns som vi bara får försöka sluta tänka så mycket och invänta nästa vecka och fråga lite mer då. Detta med veckorna blir vi inte klocka på för alla säger olika så det lägger vi ner nu och skiter i vilken vecka vi är i och inväntar nästa vecka istället. Kommer fortsätta och inte va på familjeliv det blir bara ännu mer kaos har jag märkt!
 
 
 
 
 

Svar på kommentar

Astrid
 
Hej!
Vad kul med ultraljud!
Jag tror att läkarna säger vecka 8 när du är i 8+0-8+6. Och du tror du är i 7+0 nu, om läkaren sa att du är någonstans i vecka 6 kan det ju vara typ 6+5 och då stämmer det ganska bra överens!
Sedan är det ju lite tidigt för att se hjärtat.
Oroa er inte, det fanns något där, det såg bra ut!

Vet inte om du kommer ihåg mig från familjeliv, du skrev att du var orolig inför infomötet, och jag skrev att jag hoppades pergotime skulle ta den här gången. I alla fall var vi också på infomöte och skulle börja i augusti, men nu är jag gravid! Sista pergokuren tog det sig! Idag på 5+5 så någon vecka innan dig.

Lycka till med ultraljudet nästa vecka!!
 
Svar
 
Jag tror jag minns dig faktiskt :D Åhh va kul att det tog sig GRATTIS!! =)
 
Ja detta med hur man räknar ut veckorna verkar va väldigt olika det verkar som att han typ räkna vecka 1 när vi gjorde ÄP typ han prata någon om 6+2 men vi fattade inte riktigt. Vi skulle ha frågar mer men va lite mycket så  vi tänkte inte på det, men nu efter kommer ju alla miljoner frågor man hade!!
Men vi får bara invänta nästa vecka.
 
 
 
 
 

Gick så bra det kunde..

Nu har vi vart och gjort vul och det visade att jag va gravid och att vi hade något där läkaren trodde han såg något som skulle kunna vara ett hjärta men kunde inte lova något så vi ska tillbaka nästa onsdag den 25/7-12. Vi har inte gått in i vecka 8 som vi trodde utan har typ gått in i vecka 6 eller något runt där, vi känner oss ganska förvirrade angående det här med veckorna. Vi skulle ha frågat läkaren men vi tänkte inte på de då utan va glada för de vi fått sett men ändå lite rädda så de vi tänkte på va inte vilken vecka vi egentligen är i utan att allt såg så bra ut som de kunde just nu :) Så nästa vecka hoppas vi på att få se ett hjärta slå.


PIRRIGT!!

I morgon är det dags för vårat första ULTRALJUD! Och jag är verkligen as nervös.. Jag kommer inte kunna sova inatt. Som tur är har vi det kl 11 i morgon så vi slipper iaf vänta hela dagen. Shit!! Men både jag och sambon har en bra känsla så vi hoppas den stämmer! :D

AJAJAJAJ!!

Åt mat för ca 2 timmar sedan min sambo tog disken så jag hoppa in i duschen under tiden jag duschar känner jag att jag får magknip men den ger sig fort, sen efter jag duschat smörjer jag in kroppen och får värsta magknips krampen gjorde så sjukt ont kändes som jag skulle spy, och skita samtidigt, rusar på toa och sätter mig där för kändes som att de skulle komma från båda hålen, efter någon minut kommer nästa kramp och jag skiter VATTEN! :( Men sen dess har de inte gjort ont något mer iaf. Jag har mycke problem med magen sedan innan så jag är ganska van men nu blir man ju så rädd! :(

Njuter av att må illa..

Jag har ju bara mått illa någon gång ibland en kort stund men nu sitter det i hela dagarna och jag njuter. Trodde jag aldrig jag skulle göra. Men att äta hjälper ju så känns som att jag äter mer eller mindre hela tiden. Kommer va fet som en julgris men va fan gör det? :) Idag är det redan torsdag det innebär att det närmar sig tisdag sakta men säkert. Gud vad jag längtar men är sjukt nervös!


Min tur?

Både igår och idag har jag mått lite halv illa inte sådär jätte mycket men lite. Jag orkar göra saker samtidigt och så blir inte liggandes men känner lixom av det. Jag är bara glad att jag mår lite illa jag har ju inte mått så mycket illa så är väl på tiden jag får känna på hur det är.
 

Sex?!?

Har ni sex när ni är gravida?

Vi har inte haft det sen vi blev gravida, jag är rädd det ska skada, fast jag vet att det inte gör det egentligen.


Svar på kommentar

Kristina
 
Åh vad roligt! Jag vet inte förrän nästa måndag när jag får tid. Min klinik har semesterstängt men de skulle ringa upp då för att höra testsvar och sen boka tiden. Jag undrar när mitt illamående ska släppa... köpte åksjukeband igår på apoteket som påstås ska funka mot graviditetsillamående, men har inte känt någon effekt ännu... Spännande är det nu hur som helst :) Kram kram
 
Svar
 
JA det ska bli kul och spännande det är ju blandade känslor! :D
Våran har med det men vet inte om vi får någon vikarie eller vad det är för någon! ;)
För innan sa dom att ni kommer inte kunna få ett så tidigt ultraljud om de skulle bli att de tar sig och nu har vi fått det ändå? För dom i Örebro sa att jag skulle ringa och höra och vi fick en tid! så det ska bli intressant och se hur det blir när dom kommer tillbaka vad dom säger när vi gjort? Lite små rörigt! Men vi vill göra KUB med eller vad det heter och de ska man väl göra mella veckan 8-12? Så då får vi säkert göra de hos dom hoppas jag.
Våran klinik öppnar 27 juli igen tror jag!
Jag mår knappt något illa jag bara någon gång ibland! ;) Så ska väl inte klaga, men snart spyr jag väl som en gris istället :P KRAAAAAAM

1 Vecka kvar tills det är dags!

Idag är det 1 vecka kvar tills det är dags för ultraljud! :) Lääängtar som FAAAAAAAAAAN samtidigt som man är livrädd! Men både jag och sambon känner att det känns som det är ett liv där inne, det känns så positivt hela den här grejen så vi hoppas innerligt att vi har rätt känsla! :D Men ibland har vi både fått panik och blivit jätte rädda men nu ska vi försöka och inte bli det något mer utan bara lita på våran känsla och njuta!
Antar att detta kommer bli den trögaste veckan i mitt liv ;)

Trött tröttare tröttast!!

Nu har jag äntligen kommit hem och ligger rak lång i soffan. Är väldigt trött och sliten så i morgon ska jag sova så länge! :) Måste kanske jobba ett dyngspass i morgon med pga sjukdom men får reda på de i morgon. Hoppas jag slipper inte ofta jag vill men nu vill jag det och vi behöver lite vila. Inatt fick jag gå upp och kissa en gång även tidigt i morse vilket jag aldrig behöver annars så det växer nog :) Annars är symtomen som vanligt! Ingen större förändring. Bloggar från mobilen nu så får se om detta kommer upp på bloggen. Blogg.se har ju krånglat en hel del i det sista :(


Ledig trodde jag!

Jag är väldigt pedant av mig och jag blir på sjukt dåligt humör om det är stökigt kring mig så idag efter jobbet har jag städat på balkongen och gjort fint och även i lägenheten inför helgen så jag och min sambo kunde få lite lugn och ro mitt i städandet ringde dom från jobbet och i morgon blir det ett 24 timmars pass men innan dess jobbar jag på dagis ett par timmar. Jag säger ju så klart JA till jobb jag tar allt jag får, kör på som vanligt! Tänker inte på att vi är två nu som jag måste tänka på. Min mamma och sambo blev mindre glada och tyckte jag borde tackat nej!
Så från och med lördag klockan 17 får det bli lugnt i någon dag (hur jag nu ska klara det)
 
Jobba du mycket i början av graviditeten?

Svar på kommentar

Kristina
 
Hej!
Vad gott med räkor! Jag har mått mer och mer illa för varje dag, har haft svårt att få i mig frukost sista två dagarna. Skönt att vara ledig idag så jag kan vila. Nu är det bara 6 arbetspass kvar innan semester :) Jag blir nervös att mitt illamående gör så jag inte får i mig den näring jag behöver så idag köpte jag kostillskottet på apoteket som heter Gravid, har tidigare bara käkat folsyra och järntableter. Jag har blivit extremt känslig för starka dofter och nu är det andra dagen i rad jag inte kan tänka mig att dricka kaffe (brukar dricka 3 koppar om dagen). Har köpt salta kex och frukt idag, hoppas det hjälper..... Samtidigt är det sjukt kul att ha symtom och vara GRAVID!!! Du frågade om frukost, normalt äter jag yoghurt med flingor, 1-2 mackor, juice och te. Idag blev det ett glas juice och knäckemacka med ost :)
Kram kram
 
Svar
 
Ja det va väldigt gott! =)
Jag tycker att jag inte har lika mycket symtom längre men jag tog ju progesteron ända fram tills tidigare i veckan så haft dubbelt med horomner så är väl inte konstigt om det minskar lite, sen har jag ju jobbat med och då hinner man inte tänka på symtomen så kan väl va det också. Jag mår inte alls mycket illa inte så som du beskriver kan känna av det men inte så mycket och mitt är mest på kvällen och dagen inte på morgonen ;)
Jag dricker inte kaffe men skulle inte förvåna mig om det är det jag kommer va sugen på i 8 månader framöver :P
Okej då äter vi ganska lika frukost! :D
KRAAAAAAAAAAAAM
 
 

Räkor i massor..

Igår kväll va jag ju och åt massvis med räkor och gud så gott det va, åt så jag nästan spydde det värsta va att jag skulle cykla hem ;) Men kom hem utan att ha spytt.. Tror både jag och pyret i magen va nöjda och mätta..
 
Nu sitter jag här och har ätit lite frukost som idag fick bli Bärry Körsbär och hönekaka med leverpastej.
Vad äter ni till frukost? Har ni ändrat eran kost sen ni blev gravida? Eller kanske redan innan ni blev gravida?
 
Jag har ändrat i min kost sen lite innan jag blev gravid, jag äter ju inte pasta,ris,potatis i vanliga fall men det för jag nu och har gjort sen jag blev gravid (fast visste det ju inte då) Läst att det är vikitgt skulle väl helst va fullkorn men det är inte jag så glad i. Har jag sallad till maten tar jag inte så jätte mycket av pastan,potatisen eller riset.
Men har ju blivit lite slarv med grönsakerna måste jag erkänna men äter det varje dag jag jobbar iaf.
Frukt försöker jag också äta en om dagen, har mest blivit banan jag ÄLSKAR banan men även en del äpple.
 
Dom senaste dagarna har jag tänkt på att min mage har blivit väldigt bubblig, min mage va ju det väldigt mycket innan jag blev gravid så vet ej om det har med det att göra eller inte. Det är speciellt på kvällarna bubblig och uppblåst. Igår hade jag långklänning jag såg verkligen gravid ut efter vi ätit kan jag säga så ville knappt ställa mig upp :P
 
 
 
 

13 dagar kvar

Idag är det 13 dagar kvar till ultraljudet! :D SPÄNNANDE!!
Dagarna rullar ju faktiskt på måste jag säga trodde det skulle gå skit trögt men de har de inte gjort blir värre nästa vecka då jag är ledig men har lite planer så tiden ska gå.
 
Jag mår illa av och till det kommer och går men jag har aldrig upplevt att det är på morgonen helt otroligt nog.
Utan mer på dagen. Äter och äter kommer va en fetis efter det här. Och brösten är ömma som fan! Kan absolut inte springa de gör fruktansvärt ont nu gör jag inte det ofta men kan hända att jag måste springa efter en unge på jobbet och det är fan inte kul.
Har inte så mycket växtvärk längre det kan komma någon gång ibland men inte så som de gjorde dom första dagarna. Vilket är skönt men samtidigt vill man ju känna av de lite.
 
Ska nu lägga mig och vila för ikväll blir det iväg och äta massa räkor och för att jag ska orka med måste jag sova lite före. :P
 
Annars har jag inte så mycket mer och berätta för er.
 
 
 
 
 
 

Svar på kommentar

Linnea
 
Jag var likadan när jag var gravid, nästan värre andra gången.. Gå inte in på familjeliv och googla definitivt inte.. Man blir knäpp av att läsa allt som skrivs.. En liten grej kan ju bli världsstort.. Huvva!! När var det ni skulle på ul? Så spännande ju! :) Det kommer gå så bra för er! :) Kramar!
 
Svar
 
Har gjort båda delarna x antal gånger men just nu på familjeliv tycker jag det blivit för mycket och de gör mig så negativ och det vill jag verkligen inte vara nu, hallå jag är gravid som jag längtat så efter va glad och lycklig för fan!
Men ibland blir det svårt när man loggar in på familjeliv och en efter en har fått MF då blir man ständigt påmind.
Så nu ska jag inte logga in där på en stund och bara njuta.
Googlar man söker man ju själv upp vad va man vill läsa om men ibland kommer du ju upp tråkiga saker som man absolut inte vill läsa. Så inget onödigt googlande eller FL.
 
17 juli kl 11 ska vi på ultraljud!
Väldigt spännande!
Tack för dina värmande ord.

FAMILJELIV!

Jag är medlem på familjeliv och är med i massa olika trådar, vi är ett helt gäng som lyckats blivit gravida vilket är super kul! Men för varje dag som går är de alltid någon som får missfall (detta är i alla olika trådarna) och jag har nu bestämt mig för att inte gå in på FL på en stund! Jag har inte vart så orolig innan för missfall men ju mer det dyker upp ju mer tänker man på det så jag tror det är bäst att inte gå in där något mer förens man vet lite mer om pyret i magen.
 
Ni kanske tycker jag är helt sjuk i huvudet nu?
Men jag känner att jag vill inte läsa om det, jag blir så grymt ledsen för deras skull dom som fått missfall och sen blir jag orolig för min egen del detta är första gången jag är gravid och jag vill ha massa positiv energi till det här och dom senaste två dagarna har jag inte haft det speciellt inte igår då jag hade en as jobbig dag och jag har kommit på att det är för jag läser massa negativt det smittar ju av sig.
 
 
 
 
 

Progesteronet

I morse tog jag sista progesteronet, fy fan va skönt! Kanske man kan få känna sig lite fräsch och inte behöva ha binda 24/7.. Men lite nervöst och sluta också måste jag säga, vet egentligen inte varför men känns som de hjälper till på ett eller annat sätt.

J*vla Skit Dag.......

Idag har precis allt gått emot mig! Inget har gått bra tror jag.. Allt började i morse när jag vakna så kände jag på mig detta blir ingen bra dag ska göra frukost innan jobbet lite stressad ska öppna yoghurten och halva åker ut över mina händer!!!! Lagomt irriterad!! Sen har jag bara vart på as kasst humör hela dagen när jag städade på jobbet fick jag dammsugarn över lilltån gjorde as ont kan jag säga, sen när jag kommer hem ser det ut som fan och jag hatar när det är rotigt jag är väldigt pedant av mig och blir genast på ännu sämre humör börjar städa och viker in kläder då rasar hela min jävla låda med underkläder ut så jag slänger det åt helvete och bara skriker och grinar upptäcker strax efter att fan jag blöder näsblod, får panik och är rädd att jag gjort så jag ska få missfall bara för att jag blev så arg och upprörd! Så försökte lugna mig men blev så rädd jag vet inte varför men de va väl för jag såg blod även om de bara va ur näsan. Så städade klart och sen gick jag och la mig och sov lite så jag skulle få varva ner. Så nu har jag duschat och fått i mig lite kvällsmat så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite saker på datorn inget annat!! Så himla jobbigt när man blir så här är ju inte första gången. Men nu kom de så fort!!
Graviditetshormonerna är i fullgång här hos mig! ;)

Svar på kommentar

Sofia
 
Åh silken lycka! Är så glad för er skull :) Vad kommer hända den 17 juli? Kram
 
Svar
 
Ja de är så himla underbart! :D
Då ska vi på tidigt ultraljud..
KRAM

Svar på kommentar

Kristina
 
Hej!
Känner mig också vansinnigt trött hela tiden, tog igår en tupplur på 2 timmar.... VI har nu också plussat starkt 3 gånger :) Känns helt overkligt! hade inte räknat med att det skulle gå. Och även om det är tidigt och vad som helst kan hända så är jag så sjukt lycklig över att veta att metoden funkar på oss! Nu har jag två veckors jobb kvar innan semester, bara att hålla ut!
Kram kram från en lycklig ruvare
 
Svar
 
Vi trodde nog inte helt heller på det man vågar ju inte tro helt för man är ju rädd och bli besviken!
Ja man är ju hur GLAD som helst även om det är tidigt man måste ju börja någonstans ;)
Uhh va gött! Jag jobbar denna veckan sen är jag lite ledig!
När hade ni ultraljud? Kanske redan skrivit om det? Mitt minne! :P
Trött? Skoja inte! Hade sådan tur att jag behövde bara jobba 4 timmar, så cykla hem och la mig och sov en stund fy fan va trött jag är. Men det är bara bra med då har man några gravtecken!
 

Mer död än levande

Så känner jag just nu!
Bara 5 dagar kvar bara att bita ihop.
Men min kropp är helt slut och jag är så trött och det känns att det händer massa nytt med kroppen eftersom jag är så här trött brukar ju inte vara det i vanliga fall.
Men jag är gärna så här trött så ska inte klaga! :D
Jag mår gärna SKIT bara vi får ett mirakel i MARS!
 
Annars är det som vanligt symtomen är kvar och jag njuter.
 
En sak jag märkte igår är att mina jeans är trånga i midjan.
REDAN??
Sitter åt som fan, jag som hatar när det är trångt åt magen pga av mina tidigare magproblem.
Lär få gå i thigts i 8 månader :P haha.
Men magen är säkert uppsvälld för man får väl inte mage än?
 
I morgon går jag in i vecka 6!
Så från och med i morgon ska jag börja ta bild på magen varje måndag! :D
 
 
 

Svar på kommentar

Jenny
 
Till mig sa dem på FE i örebro att man räknar från 2 veckor före ägguttag. Jag gjorde samma dag som dig och det betyder att på måndag har jag gått 5 fulla och går alltså in i v 6. Dem sa att jag va i vecka 5+3 i torsdags =)
 
Svar
 
Om du är i vecka 5+3 går du in i vecka 7 på måndag som jag fatta det man är hela tiden en vecka efter har jag fatta det som när man räknar ut vilken vecka man är i. Men jag kan ha fatta fel.
Som idag är vi i vecka 4+6 i morgon 5+0 då har vi gått 5 fulla veckor men går in i vecka 6.
Men jag kan ha helt fel..

RSS 2.0