Vi lever..

Blir dåligt med uppdatering här, dagarna rusar iväg och man hinner knappt med. 

Vi alla mår och dagarna börjar gå lättare och vi börjar få in rutinerna bra. Lillan måste ha mat var tredje timme dygnet runt pga viktnedgång. Men det börjar äntligen gå uppåt. Amningen har krånglat men den går äntligen bättre men jag både pumpar och ammar just nu, och ni undrar säkert varför? Det är för jag vill ha koll på så jag vet att hon får i sig mat. Jag tycker det känns tryggast. Planen är att kunna helamma inom kort. 

Jag vill även tacka för alla grattishälsningar vi fått ♡

Bilder kommer jag tyvärr inte lägga upp på vår dotter, det gör jag inte på andra sidor på nätet heller och det samma kommer gälla här. 

Jag funderar på att skriva en förlossningsberättelse om ni vill? Förlossningen gick ju väldigt snabbt så blir en kort men kan vara intressant ändå kanske? :) 


Nu är hon här..

Tidigare ikväll kom vår lilla guldklimp till världen, hon är så himla fin ♡


Slemmpropp? flytning? vattnet?

Har haft lite sammandragningar de två sista dagarna även mensvärk. Men i eftermiddags kände jag hur det rann till, min första tanke var att nu gick vattnet. Men när jag kollar så är trosan blöt och det är typ som slem? Rätt så blankt! Ingen direkt färg! Är detta ngt ni känner igen? Eller vad tror ni det kan vara? Är det delar av slemproppen som är på g ut? Det har hänt fler gånger under kvällen att det rinner till. 

Mycket att göra..

Vi har hållt på och flytta i två veckor men nu äntligen bor vi på ett ställe och vi börjar komma iordning. Men att vara höggravid och flytta har inte vart det lättaste. Dock har jag hjälpt till en hel del ändå men inte bärt massa tungt men där emot har jag packat upp och ställt saker där det ska vara, hängt in kläder mm. Så min kropp börjar säga ifrån, speciellt fogarna och mina fötter. 

Inte nog med detta så fyller sambon år i veckan plus att vi har student firande. När ska jag få lugn och ro? Aldrig känns det som just nu. Jag stressar upp mig för minsta lilla och det är så jobbigt, jag vill att allt ska vara perfekt. Har så höga krav. 



Vecka 38 (37+0)

Idag gick vi in i ny vecka och lillan är nu färdig bakad, så skulle hon vilja kika ut så är det ingen fara. Var hos BM idag igen och förra veckan stod det ju helt still och denna veckan hade jag växt en halv cm. Så på 4 veckor har jag växt en cm, inte så mycket med andra ord! Så mitt SFMått ligger nu på 32. 

Vi ska ju på TUL i morgon igen så ska bli spännande. Jag hoppas att lillan växer till sig även fast inte magen gör det. Vi tar med BBväskan ifall det skulle bli att vi bli kvar, jag tror risken är minimal. Tror däremot som sagt på täta kontroller. 



RSS 2.0