Livet är orättvist...

Så känns det just nu! Det finns dom som inte borde ha barn men som har och ofta har dom fler än ett men lilla jag ska tydligen inte få något barn. Det är ORÄTTVIST!!! Jag är inte perfekt men jag vet att jag skulle bli en bra mamma åt mitt barn och jag skulle kunna ta hand om mitt barn och även ge barnet en trygg uppväxt men det är tydligen inte meningen. Men jag kommer ALDRIG ge upp!!


Kommentarer
Postat av: Emilie

Förstår dina tankar. Jobbar på operation och vi får in många aborter. En del som kommer in för fjärde gången. Helt sjukt. Brukar tänka hur orättvist det är att folk som är så oansvariga kommer in gång på gång för abort. Samma dag kan det komma in någon som försökt i år och opereras för utomhavandeskap. Så fruktansvärt frustrerande och orättvist. Men jag tvivlar inte på att ni kommer bli föräldrar och bra sånna. Det är skönt när personer söker vården i ung ålder, chanserna ökar enormt då. Jag håller alla tummar för er!!

2012-07-27 @ 11:08:39
Postat av: Annie

Ja, det är fruktansvärt orättvist. Verkligen, man blir så arg när man ser nötter som föder barn efter barn utan att ta väl hand om dem medan andra som skulle bli underbara föräldrar på alla sätt kämpar och kämpar.
Men jag tror på er! Er lilla skorpa kommer snart. <3

2012-07-27 @ 18:58:16
URL: http://bebis2012.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0