Träffa andra?

Min kurator och jag pratade lite om hur ensam man kan känna sig just i den här resan, jag känner mig fruktansvärt ensam i det här. Ibland önskade jag att man kunde träffa en grupp eller ett par i samma situation men jag vet inte om jag är redo för det?


Kommentarer
Postat av: Malaika

Hej på dig vännen! Vad tråkigt att du mår så dåligt nu :( varför ska livet vara så svårt! Känner så igen mig i det du skriver. Ingen människa i världen ska behöva ha det så här egentligen!
Konstigt att dom inte anordnar såna grupper i Karlstad som man får gå på om man vill? För det är svårt att prata med dom som inte vet vad man går igenom. Andra barnlösa vet ju precis vad man menar och har en helt annan förståelse. Hur känner din pojkvän? Jag tror att det är viktigt att prata om det! Min sambo ville inte alls prata om det överhuvudtaget med någon, men nu sista veckan har han börjat prata lite med vänner och det känns skönt tycker jag att vissa vet vad vi går igenom. Så slipper man alla frågor om när vi ska skaffa barn :) ska du till kuratorn snart igen?massa kramar till dig <3

2013-04-14 @ 10:51:39
URL: http://www.duravita.blogg.se
Postat av: Malaika

Förstår hur du menar! Där jag bor pratas det otroligt mycket bakom ryggen på folk och rykten sprider sig som en löpeld. Så man är ju rädd för att berätta för alla liksom! Kan ju tyvärr bli massa skit prat av dom som inte fattar vad vi går igenom. Men Värmland är ju ganska stort så skulle dom ha möte för oss barnlösa så tror jag inte det är så stor chans att man känner igen någon :)

2013-04-14 @ 12:39:01
URL: http://www.duravita.blogg.se
Postat av: Heidi

Förstår vad du går igenom!! Ibland önskar man att man hade nån att prata om sånahär saker faktiskt, förutom kurator! Så hojta till ifall du vill snackas vid!!! Kramar!

2013-04-20 @ 00:56:15
URL: http://Www.matheippan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0