HJÄLP!

I morgon ska jag till KD och har en chans att ställa lite frågor och jag undrar om mina läsare har några bra tips på frågar jag kan ställa? Kommer tex fråga om pcos om det finns en möjlighet att jag har det men är det någon mer som vet någon bra fråga som kan va bra att ställa kring oregelbunden mens eller något annat bra att veta? Läst något om ame värde? Något jag borde fråga om? Snälla hjälp mig! :)


Kommentarer
Postat av: Frida

Hej :)
Fick du oregelbunden mens efter ditt missfall eller har du haft det annars? Om du fick det i samband med missfallet så finns det tabletter som ska stabilisera din mens igen. kram

2013-05-28 @ 14:38:13
Postat av: A

Hej! Har du kollat ditt tsh-värde? Annars kan det vara en sak att be om.

2013-05-28 @ 15:52:32
Postat av: Malaika

Be dom kolla dina värden på nytt med blodprov! Kan vara värt att få reda på hur exakt dom ligger! Många läkare säger att värdena ser bra ut fast dom kanske inte är jätte bra egentligen! Tsh, amh tror jag är vissa av värdena dom kollar. Även som du säger kolla upp pco bättre! Fråga om man kan se hur äggkvaliten är och om det är därför det inte tagit sig? Fråga om nya mediciner och annan metod kanske? Vad ska du ha för läkare? Hoppas verkligen dom hjälper dig ordentligt nu!!

2013-05-28 @ 18:39:58
URL: http://www.duravita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0