Tid bokad!

Ringde till KD i morse och nu ringde dom upp och jag fick en tid på onsdag fast på förmiddagen och jag ska till kuratorn på eftermiddagen men de gör inget går att fördriva tiden i KD med lite shopping ;) Så känns väldigt skönt. Även om jag nog kommer köra utan pergotime som vi planerat så känns det skönt och få en koll och jag kan passa på och fråga lite frågor också. 

Kommentarer
Postat av: Mimi

Hej!

Jag har precis börjat läsa din blogg och måste säga att jag lider verkligen med dig. Blir så ledsen när jag läser hur glad du blev första ggn du blev gravid och alla besvikelser du och din sambo får uppleva ggn på ggn.


Jag har själv inte kunnat bli gravid på över 1 år så jag har forskat lite på hur man kan göra för att "lättare" bli gravid. Du kanske redan känner till detta men kunde inte hitta någonstans i din blogg där du nämner det så jag tänket att du ska ju till läkaren på onsdag så då kan du fråga om tipsen skulle kunna va något för er!

Jag har hört att bisolvon (den vanliga hostmedicinen fr apoteket, receptfritt) hjälper eftersom den tunnar ut slemhinnan i livmodern så att det blir lättare för spermierna att tränga igenom. Tydligen ska både mannen och kvinnan dricka max dosen (15 ml) för att bisolvon gör även så att mannens sekret där spermierna ligger också blir tunnare så att de får lättare att "simma".

Jag och min kille har precis börjat med bisolvon, idag är det 3:e dagen. Man ska ta den under mensens första dag och fram till ÄL då slutar mannen medans kvinnan ska äta 1 vecka mer.

Vi har tagit den flytande formen men det finns även i tablett form. Har fått för mig att den flytande är bättre, men jag är inte säker.

Lycka till nu! Och jag tror att vi är många som följer dig även fast vi inte alltid skriver ;) Kämpa vidare tjejen! Ge inte upp även fast det känns som att det är omöjligt! Jag håller verkligen tummarna att ni ska få en liten bebe snart för det är ni VERKLIGEN värda!

En STOR kram! Och LYCKA TILL!!!

2013-05-24 @ 15:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0