Osäker som vanligt..

På måndag har jag frisörtid för klipp och sling men så är jag lite nojig för att färga. Hur har ni gjort? Jag ser hemsk ut i håret och kan inte ha utsläppt för ser för jävlig ut! Vill känna mig fin på jul och nyår. Klart inte det är det viktigaste men vill så gärna känna mig vacker igen. 

Kommentarer
Postat av: A

Tror inte det är nån fara faktiskt.. tror de frisörerna använder är "snällare" än de du köper i butik.
Men fråga frisören.. de är nånting dom bör veta kan man ju tycka.. lär ju inte bara vara du som är gravid som går till frisören :)

Svar: Det känns som det är mycket bättre och gå till frisören än och göra själv som du skriver. Jag färgar inte håret själv längre heller utan går alltid till frisören.
onskanomattbligravid.blogg.se

2013-12-13 @ 07:38:36
URL: http://our-dream.bloggplatsen.se
Postat av: Mary

(äh nu var det tredje gången som min kommentar försvann när jag skrev åp mobilen så nu får det bli på datorn istället)

Jo, gå till frisören! Jag färgade håret inför sommaren i vecka 12-13 och skulle ha gjort det i vecka 36 igen om inte lillkillen hade tittat ut då. Nu är det för sent och min plan om att vara snygg i håret till jul och nyår har gått om intet. Frisören är fullbokad och jag är tveksam om att jag skulle kunna sitta igenom en hel färgning utan paus för amning.

Min frisör blev förbannad när hon fick hör att folk fortfarande är rädda för att färga håret när de är gravida. Hon sa att enda anledningen att inte göra det är för att OM det skulle sluta i missfall så ska man inte kunna skuldbelägga sig själv med att det berodde på detta när orsaken var en helt annan.

Så gå och fixa barret du, jag är redan avis på dig! Och jag är såå glad för din skull att du är gravid!

Svar: Ibland blir de så för mig också! Skit störande!! :(

Det låter bra :) Jag vet ärligt inte hur jag ska kunna sitta där heller med mitt illamående men får bli Seaband och en påse nötter i fickan som jag småäta
av så ska de nog gå hoppas jag ;)

Jag är faktiskt inte så orolig för missfall utan mest om det skadar barnet på ngt vis. För det vill jag ju inte :( Men vet super många som färgat håret när dom vart gravida själva hemma också så jag som oroar för minsta lilla i onödan ;)

Tack! :)
onskanomattbligravid.blogg.se

2013-12-13 @ 08:00:33
URL: http://saintmaryslog.wordpress.com
Postat av: Bella

Jag nojade också över det, så valde att gå tlll en ekologisk frisör. Kändes bättre för mig. Lycka tlll, kram Bella ä

2013-12-13 @ 08:58:17
URL: http://bellabellam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0