Vecka 7 (6+0)

Idag går jag in i ny vecka, äntligen!!! 
Dagarna segar sig fram, men denna veckan ha gått fortare än förra. Vilken är härligt. Idag är det ju en vecka kvar till VUL! :) Åhh jag längtar fortfarande, jag vill dit och se det lilla hjärtat slå. Det vore underbart om det kunde vara så, då kanske vi äntligen förstår att vi är gravida. 
 
Symptom jag har:
 
- Trötthet jag är fruktansvärt trött och sover middag minst en gång om dagen. 
 
- Illamående som är värst dagtid men känner av det hela dagarna. 
 
- Det är inte mycket som smakar gott. Pommesfrits, clementiner, sura godisar, potatismos (hemgjort) och mannagrynsgröt är väl det som smakar bäst just nu. 
 
- Växtvärk har jag av och till, men har oftast rejäla värkar några sekunder sen är det över så blir det så då och då. Sen kan jag även ha molande värk som sitter i några timmar. Det är olika från dag till dag. 
 
- Mina bröst ömmar och mina vårtgårdar har svällt upp. 
 
- Matos är ingen höjdare.
 
 
 
Det står att man ska undvika sötsaker!
Kan det skada barnets utveckling??
Jag ska ju till Gbg i helgen och de lär bli lite fika och efterrätter men är det skadligt hoppar jag över det. Jag som är en gottegris. Men äter inte sött på vardagarna förutom igår jag var så sugen på surt så köpte en lite påse med surisar i ;) 

Vecka 6 5+5

Idag har jag legat i sängen mesta dels av dagen. Jag har mått illa så inte orkat göra så mycket. Orkade inte ens laga mat tills sambon kom hem så det fick han göra när han kom hem.

Det som räddar mina dagar är clementiner fy fan va gott. 

Idag har jag även känt av växtvärk lite då och då. Jag funderar hur är eran växtvärk? Jag kan typ få jätte ont (stark mensvärk) i 30 sek sen är det över så kan de bli så då och då. Ibland kan jag även ha molande värk lite längre men det är inte ofta. Utan jag får oftast en kraftig växtvärk en kortstund sen är det över. Någon som känner igen sig? 



Bläää...

Idag skulle jag vara duktig och baka tekakor men det gick åt skogen. Så nu är jag på lagomt gott humör, har lust att grina typ. Uhhh! Känns som allt går emot fast de gör det ju inte. Men man är så jävla sårbar just nu så minsta lilla så rasar allt! 

Jag är så lycklig så det finns inga ord men samtidigt så jävla rädd. Åhh vill det ska bli nästa vecka nu. Men först ska jag till Göteborg över helgen och det ska bli underbart och komma iväg och tänka på annat. 

Tusen miljoner tack!

Jag skulle vilja tacka bloggen http://minbebis.com/blogg/komtillmig som har skrivit så fint om mig i hennes blogg. Jag blir så glad så tårarna rinner. Vill även tacka för dina fina kommentarer i min blogg som hjälpt mig så himla mycket. 
 
Sen skulle jag även vilja passa på och tacka http://minbebis.com/blogg/libra/
för alla dina fina kommentarer. 
 
 

Många tankar och känslor som snurrar runt..

Jag önskar jag kunde spola fram tiden till runt jul eller allra helst till mitten av Januari. Men så lätt är det ju inte tyvärr, jag tycker tiden går så otroligt sakta! Men de kan ju vara för att jag orkar knappt göra något för jag är så djävulskt trött och illamående. Jag njuter verkligen av allt de här men önska bara klockan kunde gå lite fortare ;) 

Jag drömmer om att kolla på barnvagn, spjälsäng och skötbord. Förut googla jag lite på spjälsäng och skötbord men är rädd att typ bli staffad för att jag kollade på dom här sakerna, låter kanske knäppt ;) 

Jag vill bara skrika ut att jag är gravid och bli rund och go om magen och känna vårt mirakel sparka där inne. 

Men jag vågar ju knappt söka på google för jag är rädd att bli staffad. Jag är rädd, orolig, lycklig, alla känslor på samma gång. Det är jävligt slitsamt ibland! Varför inte bara njuta? Fast jag njuter mesta dels av tiden men ett par gånger om dagen kommer en dum tanke upp och förstör, men den tar ju inte över utan försvinner rätt fort. 

Jag står fortfarande fast vid att jag inte vill gå ut med graviditeten på varken facebook eller instagram. Utan berätta för dom närmaste sen får resten av alla nyfikna människor se när dom ser eller vad man ska säga. Där emot är jag fruktansvärt inredningstokig så bilder på barnrummet lär komma ut. Men det är ju längre fram i vår isf. 

Åhh vad jag drömmer mig bort nu men det måste man få göra. 

En sak som jag tänkt på är att varken jag eller sambon har släppt en tår sen vi fick veta att jag är gravid. Jag kan ha grina pga andra saker som hormoner, eller för jag vart orolig men inte för att vi plussat. Jag tror vi byggt upp en vägg och den väggen rasar förhoppningsvis nästa vecka. 

En vecka..

Sådär nu har jag pratat med Louise och jag blir sjukskriven en vecka till. Men det är pga illamående, tunga lyft va ingen orsak till missfall så det var inget jag skulle oroa mig för. Varför säger alla läkare olika?? Hmm?? Förvirrande! Jag kommer ändå inte lyfta tugnt! 
Men fick iaf denna veckan också. Sen börjar inte jag jobba förens fredag nästa vecka så jobbar ändå inget innan
VUL så det känns väldigt bra ändå. 

Nervös..

Varför blir man så jävla nervös för ett telefonsamtal? Kan ringa när som helst nu.. Uhhhhh... 

Telefontid

Idag är första gången jag slipper prata in ett meddelande och att dom sen ringer upp. Jag fick svar direkt! :) 

Fick en telefontid till Louise kl 10.30. Hmm? Vet inte vad jag ska säga om det, jag hoppas hon haft en underbar helg iaf så hon är på god sidan! :) Nejdå men vissa läkare är stenhårda när det gäller sjukskrivning och det är jättebra. Men det är inge bra när dom är det mot fel personer, det finns dom som bara vill gå hemma och dom ljuger ihop en bra historia och blir långtidssjukskrivna direkt. Sen finns det vi som kämpar och jobbar och pga vissa saker måste ha en sjukskrivning en korttid men det är hopplöst och få. Det är orättvist! Men jag hoppas som sagt att hon ska förstå. Det är ju inte bara riskerna jag är orolig för utan hur jag ska orka ett 24 timmars pass med extrem trötthet och illamående och sen psykiskt! 

Håll era tummar och tår! <3 

Sjukintyg?

I morgon måste jag ringa till KD igen angående ett sjukintyg och jag hoppas innerligt att jag får ett annars vet jag inte vad jag gör? Jag vet att en normal graviditet ska klara av att arbeta som vanligt men jag tar inga risker!
Men det lät som att jag skulle få så jag hoppas, och jag vet faktiskt inte hur jag ska orka jobba 24 timmars pass när jag är så här trött och illamående hela tiden heller. Det kommer aldrig gå!
 
 

Nu känns det som jag fått bättre koll

Jag har ju funderat fruktansvärt mycket på vad jag får äta och inte äta. Har känt mig väldigt osäker och inte rikitgt fattat. 
Men nu har jag fått bättre förklaringar och  flera stycken så nu känns det som jag fattar! :) 
 
Jag oroar mig så lätt för minsta lilla, vill inte ta massa risker. Men ska försöka lugna ner mig nu. 
 
 

Allt bara snurrar..

Försöker verkligen få ordning på vad det är jag bör undervika att äta. Känns som jag snart inte kan äta något! :( 

Hur är det egentligen? Får jag äta stekt bacon? Stekt falukorv? Grillkorv? Skina (rökt eller kokt) som är i paj eller pizza tex? 

Jag vet att jag inte får äta oster (mögel, chevre,brie, mm) lakris endast 50g om dagen, rått kött, skinka, parmaskinka, vissa fisk sorter, finns säkert mer som jag vet men glömt! Läst så mycket så jag är helt vimsig. Tyckte jag hade fått ett rätt okej uppfattning men nu känner jag mig bara förvirrad igen. 
 
Jag vet att man kan kolla på massa sidor vad som är ok eller inte men vissa är svåra och förstå sen känns de som inte alls står med. 

Nu är lugnet så gott som tillbaka..

Idag har allt känts så mycket bättre, visst haft växtvärk men det var på morgonen och förmiddagen och inte alls som igår. 

Har faktiskt vart ute på en promenad idag i lugn fart vilket var underbart! Fått frisk luft och massa D vitamin :) 

Känner mig lugn igen och kan njuta. Nu ska jag försöka fortsätta göra det. 

Igår hände något jag inte trodde skulle hända..

Att rädslan skulle ta över.. Jag var ledsen och orolig hela eftermiddagen och kvällen igår. Även om det kändes bättre så kunde jag inte slappna av.
Vakna i natt och kunde inte somna om
så var vaken mellan 03-04. Våga knappt kissa. 

Idag känns allt mycket bättre. Har lite
molande värk men det kommer jag ju ha av och till så kan inte haka upp mig på det. Och läst att i veckan 6-7 kan man ha lite extra växtvärk för mycket som händer där inne. 

Så nu ska jag försöka finna tillbaka mitt lugn och bara njuta igen. Kan inte gå och oroa mig hela tiden då kommer jag bli idiot! Men det är väldigt svårt och veta vad som är rätt och fel när man aldrig gått en hel graviditet + att alla graviditeter är olika. 



Lite lätt hysterisk

Jag tar ju det fruktansvärt lugnt på dagarna, anstränger mig absolut inte. Går jag så går jag sakta och lugnt och absolut inte långt, vilar mycket, och grejar inte allt för mycket. Men idag ville jag dammsuga för det har vi inte gjort på över en vecka och de såg förjävligt ut på golven. Efter jag dammsugit känner jag hur den molande värken kommer i både rygg och mage och får ren panik! Så tog en varm dusch och la mig och sov en timme och nu känns det mycket bättre igen. Skulle ta Lutinus strax innan tre och va så nervös att det skulle bli blod på själva staven.
 
Sist jag fick missfall lyfte jag massa grejer en heldag och då börja det med molande värk och sen kom det bruna flytningar, sen hemsk smärta och sen blod. Klart man blir orolig det är första gången på sex dagar som jag blivit riktigt orolig! Men som sagt känns mycket bättre nu och jag har nästan fått tillbaka lugnet. 
 
Men är det någon som känner igen sig? Att ni får lite extra molande värk när ni gör saker? Eller är det bara jag? 

Vecka 6

Idag går jag in i vecka 6, det känns jättebra. Det känns som dagarna rullar på fort men går jag in på appen och kollar känns det som det går trögt! ;)
 
Idag är det två veckor kvar till vul, jag längtar verkligen. Men självklart är man rädd och orolig men jag vill få det gjort bara. 
 
Symtom som jag har:
Illamående
Huvudvärk
Vissa saker smakar gott andra äckligt
Ömma bröst 
Växtvärk
Trötthet
 
Förresten tyckte dom i Örebro att jag skulle ringa och boka en tid för informationssamtal eller vad man ska kalla det. Men jag känner mig inte alls redo för det än. Så det får nog bli att ringa efter vi vart på vul. 
 
 
 
 
Längtar tills man får en lite kula 
Hoppas tiden går fort som tur är har jag lite saker inbokat i November. Som
tex en weekend i Göteborg nästa helg och en tur till Ullared i mitten av November. 

Känner mig mycket lugnare än tidigare..

På något sätt känner jag mig rätt så lugn inombords, jag försöker njuta av att vara gravid och inte fokusera på negativa saker som kan hända. Vi har fått en tredje chans och vi vet att det var en fin blastocyst vi fick insatt, så vi borde ha rätt goda chanser om man tänker på det viset :) Sen vet man ju aldrig men finns inget vi kan göra mer än att jag tar det lugnt och bara njuter. Det är inte alls länge kvar till VUL heller och det blir första milstolpen på den här resan. 

En sak till är att jag söker inte på Google så som jag gjorde förr! Sökte på massa olika negativa saker och blev jätte orolig i onödan. Visst lite har jag sökt men det är på saker som inte gör mig orolig tex vad jag kan äta och inte äta, växtvärk, hur man räknar veckorna mm. Men nu tror jag att jag fått svar på det mesta kanske inte när det gäller mat men annat jag funderar på iaf. 

En annan sak som vart stressande tidigare är alla gravtest. Man gör hela tiden så råkar det bli lite svagare men de behöver inte vara kört för det men man blir hysterisk! Vi gjorde ett dagen innan testdagen och två på testdagen, det räcker gott och väl. 
  
Jag kan erkänna att ibland kan rädslan ta över en kort stund, men då försöker jag bara tänka positivt och ta tillbaka kontrollen. Inte det lättaste men det går tillslut. 

En extrem lugn dag..

Idag har jag knappt gjort något. Var uppe och åt frukost vid 10.00 som smaka skit, sen gick jag och la mig igen och gick upp kl 14.00. 

När jag gick upp orka jag vika in all tvätt och laga lite mat sen har soffan vart min bästa vän. Jag har alltså mått riktigt illa och vart sjukt trött och jag njuter!  

När ni har växtvärk hur känns det då? Har ni det länge? Eller kommer det då och då? För mig kommer det oftast då och då på morgon och kväll. Har även tänkt på att när jag blir kissnödig så får jag ont men det släpper när jag kissat. Antar att när blåsan blir fylld trycker det mot något. Någon som känt samma?  




Vad får jag äta?

Jag tycker det är jätte svårt och veta vad jag kan äta och inte äta. Som tex skinka! Jag vet att jag inte kan äta
Smörgås pålägg men om jag gör en skinkpaj eller hemmagjord pizza kan jag äta då? 

Jag skulle gärna vilja ha tips på vad det är jag borde hålla mig undan och vad som är super bra och äta! :) 

Har läst dom där sidorna där det står men jag tycker dom är otydliga. Sen kanske ni läsare har något tips som man inte ens tänker på men kanske äter ändå. 

Vad ska jag äta?

Inget är gott! Åt tacos till middag igår och det smaka ju inge gott alls. Sen till kvällsmat åt jag smörgås med messmör på men det var inte heller någon höjdare + ett glas med skogsbärs yoghurt till som inte heller smaka gott! :( Vad ska jag äta? 

Sen är jag väldigt öm i magen men misstänker att jag har lite
Förstoppning. Fick världens magknip igår kväll som kändes exakt som förr när jag fick super ont. Skillnaden nu är att jag inte behövde gå på toa, hade det vart för tre år sedan hade jag vart glad om jag ens hann på toa.

Idag vakna jag med illamående och jag mådde även illa igår kväll och jag bara njuter! :) hihi.. 

Har lite dåligt samvete för att jag är hemma men vi har fått en tredje chans som vi kanske aldrig trodde vi skulle få. Jag gör allt som krävs för att få behålla den här graviditeten <3 



Tacos

Åt tacos till middag idag och det var inte gott, jag som älskar tacos :( Men jag ser det som en positiv sak. Finns mycket annat gott att äta :) En sak jag kommer sakna är en medium oxfilé ;) 

Suck..

Örebro svarar inte, och jag vill prata med dom innan jag ringer KD! Hmmm? Får hoppas dom svarar snart! :) 

Uppdatering: Örebro hade lite knasiga telefontider så nästa är 10.00 och då stänger Karlstad sin så jag ringde Karlstad nu och prata in ett rätt långt meddelande så får vi se när dom ringer upp och vad dom säger. Håll era tummar för att jag får igenom något av mina viljor ;) 

Uppdatering: Sådär nu har jag pratat med både Örebro och Karlstad! :) Jag tror jag fick till det så jag får mer Lutinus. Så får se om det kommit in recept i eftermiddag. Sen angående sjukskrivning så sa jag som det var att jag jobbar 24 timmars pass helt själv och att det är endel lyft och att jag har ingen lust att ta massa risker när vi äntligen fått en tredje chans. Jag ska sjukskriva mig själv denna veckan sen ska jag ringa på måndag och få eventuellt ett sjukintyg. Det hon sa är att försäkringskassan kan säga NEJ. Men vi får se hur det blir på måndag. Men känns ändå som hon förstod. Hon sa inte blankt nej som tidigare. 

Vul boka vi in 7 Nov jag tog en tid direkt på morgonen även om vi måste upp tidigt så har jag ingen lust att vänta en heldag ;) Ujjj! Hatar att vänta.. 

Så känns som allt löste sig bra. 



Dags att meddela resultat..

Till morgonen är det dags att meddela resultatet av tredje IVF till Örebro och Karlstad. Självklart är det kul och berätta ett glatt besked men samtidigt är jag nervös, jag  funderar på en massa och rädd att jag inte ska tas på allvar. Vi har fått en tredje chans och vill inte ta en massa risker pga ett ma och ett missfall är det så konstigt? 

Jag vet inte ens hur jag ska orka jobba 24 timmars pass, jag är dödstrött och sover minst 1,5 timme på dagen. Idag har jag vart super trött och haft illamående hela dagen. Det går bra när jag är hemma men hur ska jag orka jobba och vara så trött? Jaja får mina svar i morgon och jag hoppas att jag får igenom något utav allt jag vill. 

Tusen miljoner tack..

För alla fina grattis hälsningar ni skrivit <3 



Vad är det bästa egentligen?

Leva som vanligt eller lugn och ro? 

Dessa två frågor snurrar i mitt huvud, annars känner jag mig väldigt lugn och lycklig! 

Jag vet att läkare säger att man ska leva som vanligt men jag vet inte om jag psykiskt klarar det? När jag börjar tänka på att jag ska jobba blir jag orolig och nervös. Jag jobbar 24 timmar helt själv! Gör olika lyft, jag är dödstrött, kan inte vila när jag känner att jag behöver det, sen är man orolig och rädd samtidigt. Detta är ju varken bra för mig eller brukaren men hur ska man få en läkare att fatta det? Jag vill absolut inte vara borta hela graviditeten bara första tiden. Vi vill verkligen göra ALLT nu! 

Så svårt! Men ska prata med både Örebro och Karlstad om det hoppas någon är förstående :) 


TESTDAG!

 
 
Två fina test! :) Nu blir det inga mer, vi ska bara njuta och försöka tänka positivt! :) Vi är så lyckliga! <3 I juni kan vi bli föräldrar och det ska vi bli! <3 

Ruvardag 11

Känt av lite molande värk av och till under dagen, är döds trött sov 1,5 timme under dagen, mina bröst är sjukt ömma, magen är uppsvälld, träningsvärk i mage och rygg, söt sugen & hungrig. Tror jag fått med allt! 

Jag vågar knappt röra mig! ;) haha. Så soffan har vart min bästa vän idag. Men gött och få vila upp sig lite. 

Chocktillstånd!

Vi är i chocktillstånd, det känns så himla overkligt! Jag trodde aldrig jag skulle få se två sträck på stickan igen. Det är så jävla underbart!!! 

Jag har klockan på alarm kl 7.00 varje morgon för jag tar Lutinus då. Så gick upp och kissa innan för blåsan höll på och explodera och tog testet samtidigt.  
Jag kan inte lägga ner testet utan jag måste kolla och vinkla och se om jag ser ngt. Det kom inte upp ngt sträck direkt så jag höll på och bryta ihop. Men efter några sekunder börjar jag se en skugga, ska jag få mitt första spöksträck tänkte jag. Men det blev starkare och starkare, så rusa in till en bakfull sambo som inte fatta ett skit! ;) haha! 

Vi har berättat för våra mammor idag som misstänkt att det närmar dig testdag! :) Ska även berätta för min bror om han kommer förbi. Detta är bara dom som vetat om att vi vart i Örebro så vi håller hemligt till första VUL iaf innan våra pappor får veta och även min moster. 

Jag känner mig fruktansvärt lugn! Och jag försöker bara njuta. I morgon tar vi testet vi fick i Örebro + ett som visar veckorna. Sen är det bra! :) Så totalt 3 st. 

Vilken vecka är jag i tro?

Försöker och räkna ut vilken vecka jag är i men är helt värdelös på att räkna ut det och fattar inte helt hur jag ska räkna när vi har en fem dagars blastocyst. Någon som vet? :D Jag tror vi är i vecka 5 (4+2) om jag fattat rätt vill säga. 

ÄP 3 Okt
ET 7 Okt

Resultat!

 
 
Om allt går vägen kan det bli en bebis till sommaren! :) <3 Vi är så GLADA! 

Ruvardag 10

Fredag och jag har ledig helg och det är ju inte vilken helg som helst. På söndag 20 oktober har vi testdag! :) Men vi testar nog till morgonen, för vi båda vill ha någon dag att bearbeta om det skulle vara negativt besked. 

Har haft molande värk av och till under dagen men inget värre än dom tidigare dagarna. Haft någon rejäl värk men gått över på 2 sekunder. Annars är det sig likt ömma bröst, dålig hy, trött, träningsvärk i rygg och mage.

En annan sak jag tänkt på är att när jag ska göra nummer 2 får jag väldigt ont i magen. Jag är väldigt hård, jag funderar på om jag kanske är lite förstoppad? Kanske därför jag är lite öm och så i magen? Hmmm? Svårt och veta. Jag hoppas ju det är pga graviditet ;) 

Nervös,rädd & orolig är jag inför morgondagen!  

Bara en dröm

Inatt drömde jag att vi fick ett plus. Det va helt fantastiskt. Det konstiga var att när jag skulle ta sista testet blanda man till allt som man gjorde med tex Cetroride sprutan. Haha! 

Innan vi la oss igår prata jag och sambon om detta med att ta gravtest. Jag vill inte hålla på och ta en massa varje dag om jag är gravid. Utan lyckades hitta ett från billiga tester också har vi ett från Örebro sen vill vi köp en som visar veckor. Det får räcka! Skulle det vara något som är fel eller så märker man ju det ändå. Gravtesten kan man inte lita på helt och de kan råka visa lite olika även att allt är ok och då bryter man ihop i onödan. Så denna gång 3 test inget mer!! ;) 

Ruvardag 10

Ingen mens än! Phuuu... 

Idag har jag ont i magen men inte mensvärk, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men det känns som träningsvärk sen har jag även ont vid äggstockarna vid vissa rörelser. Det typ ömmar! Så svårt och förklara.. 
Jag har även som lite värk i ryggen det hade jag även igår kväll men inte som vid mens vet inte hur jag ska förklara men en molande värk fast i ryggen kanske? Hmm? Vad mer? jag märker att när jag anstränger mig får jag molande värk men håller jag mig lugn och stilla har jag det bara lite då och då. Brösten är fortfarande sjukt ömma, min hy är hemsk. Mat smakar väldigt gött eller väldigt äckligt. 
 
Jag är så jävla nervös och orolig inför testdagen så ni anar inte! uuuj!! jag vill samtidigt som jag inte vill.. 

Lutinusen jag tar kl 15 tog jag 18.30 pga jag var i KD med jobbet utan toalett i närheten! :/ Inte så bra men hoppas det inte påverkar det något negativt om jag är gravid. 
 

Snart helg och lång ledig.

I dag kl 17.00 tar jag helgen börjar jobba på tisdag igen men då är det bara ett dagspass. Har ett sådant i månaden resten dygnspass. Så ska bli väldigt gött! Och jag ska SOVA. Haha!
 
Åhh börjar blir väldigt nervös för testdagen också. Uhh!! Men jag har verkligen gjort allt jag kan och tagit det super lugnt mer kan jag inte göra. 
Gött att vi ska iväg med jobbet idag och  göra ngt så tiden går undan! :) 

Kom på en sak att om jag skulle vara gravid skulle jag vilja ta Lutinus längre läst att vissa får det? Så ska fråga om det, om det blir som vi vill. Jävligt trött på allt kladd men det är det värt! Fatta som man kan ta tills vecka tolv? 


Ruvardag 9

Dagen idag har känts lite som igår, lite molande värk då och då men inte ofta. Mer nu på kvällen men inte alls som tidigare i veckan utan lite då och då. Man pendlar verkligen mellan hopp och förtvivlan. Men jag har ändå hopp kvar! 

Är på cykeldag 28 idag, jag är för mig att jag brukar få på 29 men inte helt säker. Men den 19 okt är ju på lördag och då är jag på cykeldag 31?? Så himla svårt och veta när min mens borde komma så egentligen lika bra att släppa det. Kommer den så kommer den när det är dags. 

Mina bröst är fortfarande som två bomber som ömmar. Idag somna jag en och en halv timme mitt på dagen så trött är jag.. Tycker jag mått små illa idag med + att jag tyckte maten smaka konstig idag och även lukta illa. 

Nu ligger jag på jobbet inväntar att klockan ska närma sig 22.00 så jag kan ta Lutinus och sen sova. Vi ska upp tidigt till morgonen och iväg på shoppingtur till KD! Så jag lär vara helt död i morgon när jag slutat. 

Vill även tacka för alla fina kommentarer jag får av er <3 

Längtan är så STOR!!!

Just nu är längtan efter ett barn fruktansvärt stor. Jag kan inte tänka på något annat känns det som. Det är så fruktansvärt många som är gravida och jag är grymt avundsjuk. Jag vill också kunna planera hur barnrummet ska se ut, provköra vagnar, åka till norge och köpa, blöjor, bli tjock och go, känna barnet sparka, vul i vecka 8, göra kub och göra rul. Ja allt som dom flesta andra GRAVID får göra. 
 
Jag tycker verkligen det är våran tur nu, vi har kämpat så länge och gått igenom så himla mycket. Det räcker nu, vi har fått lida tillräckligt! Så jävla orättvist kan väl inte livet vara?? 
 
Kan erkänna att jag sista dagarna kollat på både barnvagnar och andra barnsaker i smyg ;) Det var rätt längesedan jag gjorde det men nu har jag ett hopp om att vi kanske blir föräldrar i sommar. 
 
Jag har en stor kärlek till barnvagnar och jag har haft det sen jag var liten. Jag vet inte varför egentligen men jag har alltid passat grannungar och tyckte det va kul och köra runt barnen i vagnarna och bädda ner dom med en fin filt och skjuva vagnen fram och tillbaka tills dom somna. Sen nu när jag blivit äldre och jobbat på dagis har jag  fått testa massa olika vagnar speciellt när jag bodde i Oslo för där sov ungarna ute i sina vagnar. Jag vet absolut vad jag inte vill ha om man säger så. När jag var mindre var jag alltid inne i en butik och provkörde olika vagnar när jag var nere på stan. Alltså jag var kanske mellan 10-14 år då. Vårt barn lär ha många vagnar. Men jag vill ha en Emmaljunga det är jag helt säker på. Jag har nog till och med hittat den rätta! ;) Men som sagt vi måste ju provköra och så först. Jag har ju hittat flera Emmaljunga som jag vill ha men det hinner ju alltid komma någon ny jag fastnar för eftersom det tar sådan tid för oss. Egentligen är det helt galet och betala typ 10 000 för en vagn men det är något vi kommer göra eller pappa har sedan några år tillbaka sagt att han kommer betala barnvagnen :) 
 
Det närmar ju sig testdag och det är väl därför suget blir större skulle jag tro. Det som är skönt är att det är bara ni som läser bloggen som vet. Inga anhöriga vet när vi har testdagen, sen är det faktiskt inte många som vet att vi vart i Örebro. Vilket är super skönt! Vi har sagt att det är några veckors väntan. 
 
Jag kan säga att jag vart sugen på att tjuvtesta i flera dagar men jag vågar inte. Sen vill sambon vara med när jag gör testet så skulle vi tjuvtesta blir det på lördags morgon en dag innan testdag. 
 
 
 

Ruvardag 8

Idag har jag inte alls haft sådana menssmärtor som jag hade i söndags och måndags. Har känt av lite molande värk eller vad man ska kalla det. Så det känns faktiskt bra, känns inte helt kört! 

Dock var vi och handlade nyss och när vi går inne på ica hugger det till i underlivet 3 gånger. Någon som vet vad det kan vara eller känt liknande? 

Tröttheten är kvar, ömma bröst är kvar, och hungern. Idag har jag faktiskt mått illa igen men som sagt det kan vara något annat. Var lite nervös inför mötet idag så kan vara det med. 

Dom två närmaste dagarna kommer väl vara dom avgörande på ett vis. Tror nämligen det är runt då mensen borde dyka upp. Självklart jobbar jag dygnpass ons-tors så jävla typiskt! 

Så bara att hålla tummarna nu! :)  

Funderingar..

Jag funderar och tänker rätt mycket på hur jag vill göra om det skulle vara så att jag är gravid eller blir med en av dom ner frusna.  

Jag vill ju bli sjukskriven iaf till första VUL som minst men helst till vecka 13. Men försökt och sökt lite, om det finns möjligheter för oss som haft upprepade missfall men jag finner inte direkt ngt svar. 

Jag funderar på att sjukskriva mig själv i en månad i värsta fall men det är ju något jag helst inte vill. Alltså vissa får ju sjukskrivning för att dom spyr hela tiden eller är as trötta då tycker jag att vi med upprepade missfall också borde få lite lugn och ro. Eller?? 

Jag är verkligen inte en sådan person som bara vill gå hemma och utnyttja systemet. Jag hatar att gå hemma men nu känner både jag och sambon att det är nog det bästa om det skulle bli som vi vill. 

Jag jobbar ju som personlig assistent och jag älskar mitt jobb. Det finns många assistenter som har ett mycket mer tyngre jobb än mig, men jag är fruktansvärt svag så det blir väldigt tungt för mig. Min brukare ska även flytta i november vilket innebär massa tunga lyft och det vill jag verkligen inte om det skulle vara så att vi faktiskt lyckas. 

Vi gör även dygnspass och skulle det vara så att man börjar blöda eller något så är risken stor att man är på jobbet och det är verkligen det sista jag vill! 

Jag kanske är löjlig men jag vill göra allt i min makt för att det ska lyckas. 

Jag och sambon går igenom ett helvete för att bli gravida. Jag tänker inte göra allt det i onödan för att sen ta massa risker. 

Underbart!

Idag har jag äntligen fått lite sovmorgon. Var uppe och körde sambon till jobbet vid 6.30 och tog Lutinus kl 07. Sen somna jag om till 9.00! :) Det känns gött dock känner jag mig inte utvilad på något sätt men jag har iaf fått en sovmorgon. 

Har som tur är bara ett dygnspass kvar denna veckan ons-tors sen börjar jag jobba på tisdag morgon igen. Så
Blir ett par dagars ledighet! :) 

Nu ska jag få i mig lite frukost och Trombyl! :)  

Ruvardag 7

En vecka som ruvare. 

I morse hade jag väldigt ont i magen så jag tog som sagt en Alvedon men hade oavsett tagit det idag pga jag skulle jobba. Jag måste kunna fokusera på jobbet när jag är där och det kan jag inte om jag känner en massa så det var skönt. Men tog bara en i morse sen inget mer, och har inte haft direkt ngt mer ont utan mer en konstig pirrig känsla i magen med lite molvärk av och till. Det känns som jag är mellan hopp och förtvivlan hela tiden. 

Brösten är så sjukt ömma, fy fan alltså! Sen har jag idag känt av lite illamående men det kan vara något annat också men det är något jag inte känt av dom tidigare dagarna. Trött tröttare tröttast! Känner mig som en zombie. 

Dagen idag var inte alls så hemsk som igår men jag känner ibland att jag skulle vilja ta ett test så är det över. Så jag slipper fundera mer men det är alldeles för tidigt och testa och vi har bara ett test. 

Alvedon

Eftersom jag jobbar tog jag en Alvedon i morse. Om jag ska känna en massa hela tiden så kommer jag aldrig kunna fokusera på jobbet. Nu känner jag bara jätte lite. Uhh jag är så orolig! Vill gå på toa hela tiden helst. 

Men inget blod än och det är jag glad för, det jobbiga är att det är så länge kvar tills testdag. Har lust att testa nu ;) Men det är alldeles för tidigt!  


Kan det vara Lutinus?

Jag funderar på om det kanske kan vara Lutinus som ger mig mensvärken? Fast det känns ju hela tiden men eftersom jag tar 07.00 15.00 och 22.00 så är det ju i kroppen hela tiden? 

Sökte ju såklart på det :/ Och det verkar som det är några få som haft det som biverkning. Det finns ju med som biverkning om man läser om Lutinus. 

Jag försöker bara få upp hoppet! Idag är ju dag 10 med Lutinus så kroppen är full av härliga hormoner. 

Jag jobbar och slutar 17.00, just nu vill jag bara SOVA! I morgon är jag ledig längtar, dock har jag ett möte men det är på dagen så i morgon kan jag SOVA! 

Ruvardag 6

Idag har vart den värsta ruvar dagen hittills. Fy fan! Det känns som att mensen ska komma vilken Sekund som helst. Mensvärken har funnits där hela jävla dagen och är kvar än. Jag vet inte hur många gånger jag vart på toa idag. Livrädd att det ska vara blod varje gång, när jag kissat granskar jag verkligen pappret. Men inget blod än! 

Sista hade jag mensen tor 19 sep så är lite tidigt än men man vet ju aldrig hur cykeln blir när man gör IVF + att min är ju som den är redan ;) 

Jag har inte kunnat känna efter så mycket idag eftersom det vart full fokus på mensvärken. Men as trött och ömma bröst det har jag iaf. 

Åhhh jag hoppas innerligt att det är växtvärk eller typ att kroppen inte riktigt fattar än och att de är de som gör att jag får mensvärk. Värken gör inte ont utan bara är där i magen och förstör mitt hopp. 

Jag har vart jätte duktig fram tills idag och inte sökt på google. Men tidigt i morse fick jan panik och sökt på ALLT!! Men va fan hjälper det? Inte ett skit! 

Men mitt hopp är inte borta än, haft värre mensvärk som vart tre gånger värre än detta och var gravid. Det som oroar mig är att det aldrig slutar utan sitter i hela tiden. 

En vecka

Idag är det en vecka kvar till testdag känns som en evighet. Vid IVF2 fick jag mensen 2 veckor efter ÄP tror jag. Men nu blir det ju inga 2 veckor eftersom man testar tidigare med blastocyst så har ingen aning om när mensen ska komma. Men just nu känns de som den kan komma vilken sekund som helst. Jag har inte stark mensvärk utan molande värk men det vill inte riktig ge sig utan vart sen igår kväll :/

Jag är så orolig!
Kan de inte få vara våran tur nu? 


Ruvardag 5

Idag har jag inte känt av den molande värken på samma sätt som igår. Det har vart lite ibland och lite mer nu på kvällen men inte alls som igår. 

Åt middag vid 18 och då åt jag mycket, sen åt jag även efterrätt. Men nu är jag hungring igen??? Så ätit 5st digestivekex med mycket smör, detta är något jag kan bli sugen på en gång om dagen iaf. Jag lär gå upp i vikt.  

Kan erkänna att jag börjar oroa mig lite smått för hur det ska gå. Men ändå på något vis känner jag mig lugn. Jag har inte samma panik som som jag haft tidigare.

Men kan va för vi har ju 3st i frysen men tycker vi kämpat tillräckligt och att det är vår tur nu! 

Ruvardag 4

Idag är första dagen jag känt något i magen eller vad man ska kalla det. Det känns som det händer något, antingen för att det har fäst eller att kroppen förbereder sig för mens. Det har vart som molande värk som kommit och gått. Men kan vara för jag rört mig mer än vad jag gjort dom senaste dagarna också? 

Annars har jag haft ett grymt sötsug under kvällen, mina bröst är så ömma så det är jobbigt att röra sig. Hmm? 

Annars har dagen rullat på och jag är ju på jobbet nu och tycker det gått bra än så länge. Var lite orolig innan men nu känns det bättre, man tänker mycket och oroar sig alldeles för mycket. Men jag tänker som så att jag får passa på och ta det extra lugnt när jag inte jobbar! :) 



Dags att jobba

Då var min 1.5 veckas ledighet slut och jag börjar min jobbhelg kl 17. Ska faktiskt bli skönt att få jobba igen, det kryper lite i kroppen. Men jag har tagit det väldigt lugnt dom här dagarna och jag hoppas vår blastocyst har fäst sig och trivs där inne :) 

Lite orolig är jag för att jobba det kan jag erkänna för det är vissa tunga moment som jag måste göra vilket jag vill eller inte. Men det ska nog gå bra. 

Om vi blir gravida denna gången skulle jag vilja ligga i sängen i 9 månader. Haha! Nej då men jag skulle vilja ha möjlighet till att kunna ta det extra lugnt dom första veckorna iaf. Men man får väl ingen sjukskrivning pga att man haft upprepade missfall? Det kanske inte hjälper? Men det skulle kännas bättre och jag vet att jag inte riskerar ngt. Men är det en frisk graviditet så ska man ju kunna leva som vanligt. Jag som tänker för mycket! 


Ruvardag 3

Verkar som smärtorna på höger sidan är helt borta, inte känt av något idag eller igår. Nu slipper jag oroa mig för det! 

Annars har dagen rullat på fort och allt känns bra. Känner mig så himla lugn inombords. Har inte känt ett sådant lugn sen jag var gravid sist. Det är så skönt! 

Mina bröst har vart ömma enda sen ovitrellen men sen försvann det för någon dag sedan. Inte helt men jag kunde röra mig utan att det gjorde ont men nu är det tillbaka igen. Ömma som FAN! 


Idag är en bra dag! :)

 


Dom två äggen dom skulle odla vidare en dag hamna i frysen! :) JIPPi!!! 

Ruvardag 2

Det börjar kännas att jag har massa hormoner i kroppen av Lutinus. Mitt humör går lite upp och ner, jag är hungrig ofta, sugen på speciella saker, och TRÖTT! Men det är bra för då vet jag att kroppen tar till sig hormonerna. 
Dock är jag jävligt trött på allt kladd som blir av dom. Man känner ju sig inte direkt super fräsch men man står ut! 

Om jag är gravid ska jag fråga om jag får ta Lutinus längre. Värt att testa.

Kände aldrig av smärtan på höger sidan igår. Greja lite här hemma men tog även flera längre vilostunder så kanske därför? 
Idag är det iaf perfekt väder för att mysa inne. Regnet öser ner ute. 




Ruvningsdag 1

Idag är min första ruvningsdag och jag känner mig väldigt lugn på något vis. Det känns himla bra och jag är inte alls fokuserad på att hitta symtom. Det är ju lite väl tidigt än också men det känns som jag kommer kunna låta bli att göra det framöver också. 

Det som är bra är att jag tagit Lutinus i några dagar så jag har ju känt av vissa saker redan innan ET som skulle kunna vart gravsymtom så tror att det hjälper mig. Jag är van att känna så ingen idé att fundera på vad det är som gör att jag känner så. 

Sen tror jag att mitt lugn beror även på att vi har ett i frysen också. Det blir inte alls samma press som det vart innan. 

Det enda som jag märkt av som jag oroar mig lite för är min högra äggstock. När jag "anstränger" mig som tex ikväll gick jag till min bror och flickvän det tar max 3 minuter. Det är inte långt sen satt jag där gav han lite saker så böjt mig lite sen stod jag lite upp för att sträcka lite på mig. Nu har jag ont på höger sidan hade även så under helgen efter ÄP! :/ Kan det vara att den är lite svullen efter ÄP? 



Att kunna få ett biologiskt barn

Jag har vart helt säker dom senaste månaderna att äggdonation är vår möjlighet till barn. Ivf 1 & 2 har ju absolut inte gett några toppenresultat + att det enda befruktade ägget vi fått båda gångerna har inte vart helt perfekt. Man har frågat hundra gånger varför? Jag är ung mina ägg ska funka nu. Men man får aldrig svar utan det är naturens gång. Jaha?? Samma svar fick vi både vid Ma och missfall. Man blir grymt frustrerad!
 
Under sommaren har vi ändå sökt lite på GOOGLE och jag har även skrivit med andra kvinnor och fått råd och tips. Så när vi skulle på uppstarts möte inför ivf 3 så hade vi massa frågor och vi ville prova något nytt! Vi får testa nya mediciner och vi känner oss positiva igen och har hopp. 
 
Ivf 3 gick ju bättre än vad vi någonsin hade räknat med och jag känner att jag kan älskar mig själv igen. Jag har länge hatat mig själv för det är min kropp som inte funkar som den ska. Jag har vart så frustrerad och ledsen. Men nu har jag hopp igen om att få ett biologiskt barn och jag känner mig lugn inombords. Ivf 3 är en så stor seger för mig och även för sambon. 
 
Självklart är inget 100% säkert att vi kan få ett biologiskt barn än men chanserna är mycket större och vi har ett hopp om det. 
 
 
 

Några lugna dagar

Jag är ledig tills på fredag eftermiddag så jag kan ta det lugnt i några dagar. Jag har ju redan vart ledig i en vecka och jag är inge bra på att ta de lugnt men jag ska göra mitt bästa. 

Säsong 3 av Pretty Little Liars ska jag försöka kolla på så mycket det går för det är jävligt bra och jag blir fast och kan inte sluta kolla.  
Sen kanske jag eventuellt ska föröka baka något matbröd eller så. Älskar ju att baka så borde passa på, eller göra matlådor kanske?

 Jag vill verkligen försöka ta det lugnt och det är som sagt bara bra för mig med lugn och ro i några dagar. Sen ska jag självklart fortsätta ta det lugnt dom dagarna jag inte jobbar och ett lugnare tempo på jobbet. 

Jag tycker det är himla svårt att jag ska leva "normalt" alla rörelser känns så fel. Fort man tex ska böja sig ner tänker man borde jag göra det? Går jag för fort? Kan jag ligga så här? Man blir ju helt skadad i huvudet ;) 


Lyckad träff!

Vart en lyckad träff med tjejerna! :) Massa prat i flera timmar, känns väldigt skönt. Vi lyckades prata så mycket så jag totalt glömde efterrätten, haha! Trevligt hade vi det och hoppas vi får till en ny träff snart. 

Lyckliga! :)

Vi fick 2st fina blastocyst så en är i mig och en är i frysen! :) Vi kan eventuellt få 2st till frysen men dom ville odla vidare tills i morgon! :) Så vi får hoppas på post från Örebro om någon vecka. Men vi är super nöjda med detta resultat. Trodde vi aldrig! 

Väntar....




Trombyl

Har tagit första Trombylen det var tydligen bra om man tog den på morgonen till frukost. Jag läste lite om Trombyl (i det bladet som följer med) där stod det att om man försöker bli gravid ska man inte äta? Känns ju väldigt bra, not! Men antar läkarna vet vad dom gör och det har ju hjälpt många kvinnor. 
 
Man får ju inte ta Trombyl med vissa andra olika läkemedel men kan jag ta Folsyra samtidigt på morgonen? 
 
 
Söta va pillerna iaf! 


Shit!

Jag är så jävla nervös. Vill verkligen inte att mobilen ska ringa. Klockan var ställd på 07.00 jag vaknade innan om man säger så. Tänkte jag kunde somna om en stund men det är omöjligt. Min mage gör så ont det är blandad smärta av Lutinus och av nervositet den bubblar och är orolig precis som jag. 

Hoppas denna morgonen går fort annars dör jag. Klockan 11 åker vi och har det gått åt skogen borde dom väl ha ringt direkt på morgonen och sagt det?

Åhhhhhhhh...  

Pirrigt..

I morgon åker vi mot Örebro igen, och det är pirrigt. Både fredag och lördag har känts som världens längsta dagar. Fort telefon ringer knyter det sig i magen, så nu hoppas jag innerligt att dom inte ringer till morgonen. 

I morgon kväll kommer det fyra st tjejer hem till mig. Jag ser verkligen fram emot detta. Ska bli så gött och få prata med tjejer som går igenom eller har gått igenom samma sak! <3 

Kommentarer

Jag har börjat svara på kommentarer i mitt kommentars fält. Det är ju super smidigt. Frågan är om ni läsare läser  mina svar där? Eller är det lättare när jag svara i era bloggar? 

Uppblåst!

Jag har ju problem med min mage sedan tidigare tex att den blir väldigt lätt uppblåst! Men nu är det illa, jag ser ut att vara i vecka 13.
 
Minns att det vart så här vid IVF 1&2 också. Det är speciellt efter jag ätit.
 



Ja ni ser själva! Jag spänner inte ut jag står helt vanligt. 
 
Ännu en dag har gått och ingen har ringt! Längtar så tills på måndag. Då blir vi GRAVIDA!

När tog du Lutinus?

Jag tog första ca 15.15. Funderar på att ta andra snart. Fråga om det va viktigt att ta samma tider varje dag eller om det måste vara lika många timmar emellan men det va tydligen inte super viktigt. 

Hur gjorde du? 


Lutinus

Nu är första Lutinus tagen! Hoppas jag kommer må ok av dom. Hinner ju ta dom i några dagar innan vi får i satt ett blastocyst :) Det är alltså på måndag vi ska tillbaka. 

Jag är lite små orolig att telefon ska ringa men långt ifrån så nervös och rädd jag var igår. Det är inget jag tänker på hela tiden utan tanken slår mig ibland bara. 

ÄP

Tänkte jag skulle skriva lite kort om ÄP! 

Vi var ju som sagt par nummer fyra så vi var sist så 10.45 var det min tur. Då var jag så nervös, det jag var nervös över var smärtan! Mina tidigare två ÄP har vart rätt smärtfria men då har jag ju som sagt haft så få äggblåsor.

Nu var jag så jävla öm innan så trodde det skulle göra sjukt ont! Det värsta med hela ÄP var tömning av urinblåsa. Usch vilken obehaglig känsla. Hade kissat innan men fanns endel kvar ändå. 

Bedövning kände jag knappt, själva ÄP gick jätte bra gjorde lite mer ont två gånger men det var ju inte så ont så man inte klara det. Jag andas och andas och andas och tog mig igenom hela ÄP utan en enda tår. Det var himla skönt att det gick så bra. 

Efteråt var jag jätte hungrig så vi hann knappt in på rummet innan jag bad sambon ta fram frukost! Dom två andra gångerna har jag vart väldigt slö efter men det var jag inte nu. Så sov inget efter som jag brukar göra. 

När vi kände oss redo att lämna sjukhuset så tyckte jag att jag blödde mycket mer än dom andra gångerna. När jag kissa var det massa blod i toan och när jag torka mig var det som ett öppet sår det tog aldrig slut. Så larmade på sköterskan och berätta, hon sa att jag skulle vara uppe och gå i 5 minuter sen skulle vi kolla hur mycket blod det var i bindan. Efter fem minuter kom hon tillbaka och vi kollade och det var inte alls mycket och det droppade inget blod heller så det var ingen fara. Så då lämna vi sjukhuset. 

Är lite öm än efter ÄP! Det känns när jag  rör på mig så det går inte direkt snabbt  när jag går.

 Idag ska jag börja med Lutinus 3x dagen. 

Ömma bröst och massa toa besök.

Mina bröst är sjukt ömma, jag kan knappt röra mig utan BH. Det gör så förbannat ont alltså. Det måste vara ovitrellsprutan? 

Inatt har jag vart uppe fyra gånger och kissat? Tror aldrig det har hänt tidigare. Men dricker en massa så inte konstigt känns som jag inte gör annat än och dricker vatten. 



Overkligt!

Allt känns så himla overkligt! Vi fick ut 16 ägg och 7 blev befruktade. Det trodde jag ALDRIG! Men vi är så glada det har till och med kommit glädje tårar.
Detta är en stor seger för oss att min kropp faktiskt kan. Iaf producera ägg! 

Vi vet så klart att det kan bli så att inga ägg återförs, men det är något vi inte ska tänka på utan vi försöker tänka positivt och njuta! :) 

Så jävla lycklig!!

7 befruktade ägg!! :) Det är helt galet.. Sitter på espresso house och grinar av lycka! :) Jag har vart så inställd på äggdonation och att mina ägg är värdelösa men nu verkar det inte så. Faran är inte över än men detta är en stor seger för oss! :) 

What???

Jag och sambon är i chock! Fick ut 16 ägg??? Vad i hela friden??? :) Vi hade en önskan på 7-8 st. Dock ligger jag på risken till överstimulering så får dricka massa vatten och hoppas på det bästa! :) Min kropp kan om den vill! 

Stesolid

När sköterskan satte infarten så regera jag på att man bara fick Alvedon ingen Stesolid! Det har jag fått tidigare så nu när jag skulle få Alvedon fråga jag  varför man inte får den längre och dom hade tagit bort den som rutin pga man blir så trött långt efter. Men jag sa att jag gärna tar ändå, tycker inte det vart ett stort problem innan. Och det känns tryggt och ta den :) Så nu är både Alvedon och Stesolid taget och om en timme är det dags. Och jag är NERVÖS! 

Vi är på plats..

Vi är framme i Örebro och jag har fått infarten och ligger och slappar i sängen. Vi är par nummer 4 så vi ska in 10.45! :/ Har vart par 1 och 2 dom andra två gångerna, lär hinna bli as nervös ;) 
 
 




 

Packar..

Håller på och packar allt som ska med, jag packar alltid ned för mycket ;) 
 
Ghada har ju sagt att jag skulle få Trombyl denna omgången så fråga Louise om jag kunde få det utskrivet. Hon skulle höra av sig idag när hon pratat med Ghada, och det gjorde hon så vart på apoteket och hämtat ut. Dom börjar jag ta samma dag som ET! Va mycket mediciner man inte fick ta samtidigt men inget som jag tar så ska nog inte vara någon fara. 
 

 
 
 

Nervös..

Åhh jag börjar bli lite små nervös, så rädd det ska göra förbannat ont! Jag har redan ont i magen hur ont kommer det inte göra när dom ska vara där inne och rota? Uhhh! Jag hoppas jag får samma sköterska som sist hon va snäll och gav extra morfin fast jag egentligen inte behövde. I morgon lär jag verkligen behöva! ;) 
 
Vi har bokat två hotell nätter i Örebro så vi kommer stanna där tills på fredag. Vi vet inte när ET är om det blir på fredag eller måndag men vi betalar lite över 700 per person och vi har inte vart iväg på ngt sen i sommras och sambon skulle ändå inte jobba om vi åkte hem så då stannar vi och myser lite istället! :D 
 
För att ET ska bli på måndag måste vi få ut mer än fem ägg sen måste fem ägg befruktas och utvecklas fint. Jag vet att chansen finns men jag tror den är lite för oss. Jag är absolut inte negativ inställd eller så utan det är bara vad jag tror om man går efter tidigare resultat. Fem ägg är rätt många. Jag skulle skulle bli supernöjd om vi fick två-tre fina ägg det är väl det jag hoppas på. Men skulle vi få fem fina ägg skulle jag absolut inte klaga. 
 

RSS 2.0