Tydligare bild på dagens ägglossningstest


Förvirrande delux.

Dagens ägglossningstest vi bestämde oss för att inte ta fler men jag kunde inte låta bli även om det inte va flera timmar sedan jag kissade sist så är de så starkt. Vad fan är det med min kropp??


Cykeldag 44

Idag har jag haft mensvärk i ryggen det gör inte direkt ont men man känner sig jävligt stel! Tycker även att jag börjar känna lite mensvärk i magen så det är väl både bra och dåligt! På ett sätt vill jag bara att mensen ska komma så de blir ordning och reda igen men vill ju vara gravid så då är de bra om den håller sig borta. Men jag känner mig inge gravid alls och det känns som det inte tagit sig heller och jag brukar har rätt.

Ska inte vara gnällig men jag har bloggen för att få skriva av mig.


Cykeldag 42

Ja vad ska man säga om det? Det suger! Men förhoppningsvis kanske det gör mig gravid vem vet? Jag hoppas iaf! Vi har ju verkligen inte koll på ngt så perfekt att bli gravid egentligen. Jag försöker att inte tänka så mycket på det men det är svårt. Men denna veckan och nästa vecka jobbar jag mycket så det är skönt för då rullar dagarna på i full fart.


Dagens test


Äntligen

Dagens test är äntligen lite svagare än dom andra efter en vecka med starka. Usch och blä och fy fan vad jag är trött på min kropp just nu. Varför kan den inte vara normal?

Har tröst shoppat idag så kändes bra en stund iaf ;)


Störande..

Ägglossningstestet håller sig lika stark idag med som de sju senaste dagarna :( Jag blir mest frustrerad över att min kropp krånglar så himla mycket VARFÖR??

Det borde bli starkare vid ägglossning eller har iaf blivit det förr så jag vet inte riktigt vad det här betyder.

Ingen idé och ringa till KD heller för dom säger att jag måste vänta någon vecka till. Detta är ju som sagt inte första gången de krånglar! :(

Men jag får kanske lita på min dumma kropp och tro att det va ägglossning jag hade för ett par dagar sedan? Så har jag inte fått mens om två veckor så får jag väl göra ett gravtest och ringa till KD!

Men det är så frustrerande!!!


Donnatest?

Någon som testat donnatest? Det är ägglossningstest bara att man tar med saliv istället och den kostar 400:- ca och håller i ett år så tänkte de kanske va värt pengarna. Så vet ni något om detta test lämna gärna en kommentar :)


Borde bli svagare

Har ju testat i ett par dagar nu och det är fortfarande ett stark sträck. Jag hade tänkt köpa dom dyra clearblue men sen ångra jag mig och tänkte att de får duga med dessa billiga men nu börjar jag ångra mig igen ;) Så kanske köper under helgen.

Jag känner ju av min ägglossning och varje dag känner jag något som känns som ägglossning är på G. Och lärt mig att när jag börjar känna har jag inte ägglossning utan det är några dagar efter. Så är det iaf när jag äter Pergotime. Nu har jag ingen aning om något så är väl bara att mysa på och hoppas på det bästa.


Fortfarande starkt

Fortfarande starkt på ägglossningstestet fast detta är taget jämt nyligen då jag totalt glömde bort det tidigare i morse så vet ej om det visar rätt? Spelar egentligen ingen roll för vi myser på ändå och kommer göra i ett par dagar till när vi känner och vill eller nu ljög jag det blir nog oavsett.


Nästan

Nu är det inte långt kvar tills det är positivt eller vad säger man ? hmmm?? Jag önskar jag hade en VUL maskin här hemma så jag kunde kolla hur det  ligger till! 
 

Starkare

Idag är ägglossningstestet starkare än igår så antagligen har jag ägglossningen väldigt sent men jag är inte förvånad eftersom det är såhär det blir när jag inte äter mediciner. SUUUCK! Men behöver ju inte vara så men känns så men det konstiga är att när jag skulle ha ägglossning kändes det exakt som när jag ska ha ägglossning. 
Kroppen kanske gjorde de av vana? Dumma kropp som aldrig gör som vi vill. Men får hoppas det tar sig nu då istället! :D 

Ägglossningstest!

Det är ägglossningstest på bilden nedanför ;) inget gravtest! Men tack för alla fina kommentarer.


Vad i hela friden??


Trött på att behöva KÄMPA!

Vi har nu kämpat ganska exakt 2 år på "rikitgt" med hjälp av pergotime och IVF!
Jag är så trött på att behöva kämpa med på någotvis gör man det ändå men vart kommer all den kraft ifrån?
 
Jag tänker väldigt mycket på hur vi ska gå vidare om det inte tar sig under sommaren eller med vår sista IVF som vi kommer göra i höst. Vi kommer nog köpa några extra IVF försök men då vill jag veta lite mer och kolla så det inte är mina ägg eller liknande som är dåligt. Det är mycket pengar som amn inte bara vill kasta i sjön.
 
Det som är sjukt är att vi är väldigt många som kämpar och vi ska behöva betala flera tusen ibland flera hundra tusen för att få ett eller flera barn medans det finns som dom som absolut inte borde ha barn och behöver inte betala en enda krona. Nu låter jag kanske väldigt bitter men det är så fruktansvärt orättvist! 
 
 
 

Negativt och ingen mens

Gjorde ett test i morse och det var negativt och ingen mens heller! :( uhh hatar min jävla kropp!!!


Ingen mens vart är du?

Fortfarande inte fått någon mens och har ingen super mensvärk som gör super ont utan det kommer lite då och då men som sagt inte super ont men det känns ju att det är mensvärk men haft mycket ondare om man säger så. 
Åhh vet inte om jag kommer våga testa i morgon.. Jag hoppas ju så himla mycket att det ska vara ett plus men vet hur ledsen jag kommer bli om det inte är så då känns de bättre och inte veta. 

Cd 30

Idag är jag på CD 30 och det känns som mensen är på G! :( Men ändå på något sätt har jag inte gett upp..


Resa?

Jag och sambon har pratat på att boka en weekend under semestern lutar åt London. Läst lite om flygning och graviditet och skulle jag va gravid är jag inte super långt in i graviditeten eftersom det blir i början av augusti. Det jag är orolig för är mina missfall om flygningen kan göra så jag får ytterligare ett missfall? Eller om man ska flyga om man har haft upprepade missfall? Säkert dumt att ens tänka såhär men tyvärr gör jag det även om jag bara har lust att boka och skita i dessa dumma tankar.


Bättre dag idag

Idag känns allt lite bättre på ngt sätt jag vet inte varför men jag känner mig gladare. Jag har inte riktigt gett upp än pga jag mår fruktansvärt illa än och en tung huvudvärk som ligger över mig hela tiden och har gjort i en veckas tid nu. När jag räknar lite nu så är jag nästa en vecka för tidig tror jag isf är det inte konstigt det visar negativt. 

Träffa andra?

Min kurator och jag pratade lite om hur ensam man kan känna sig just i den här resan, jag känner mig fruktansvärt ensam i det här. Ibland önskade jag att man kunde träffa en grupp eller ett par i samma situation men jag vet inte om jag är redo för det?


Frustrerad

Just nu känner jag mig ganska frustrerad och börjar kolla runt på fler möjligheter som ökar vår chans till att bli föräldrar. 
 
- Ny utreding? (Privat)
- Äggdonation?
- Spermiedonation? 
- Utredning utomlands? 
- Fler IVF? 
 
Jag vet inte ens vad som krävs för att man ska få genomgå dom här sakerna men kanske något skulle passa oss? Jag vet inte om fler IVF:ER är något för oss? Det beror på om vi lyckas få fler ägg annars känns det rätt onödigt på ett sätt men kanske inte? Jag vet inte! Just nu känner jag bara att jag vill göra en ny utredning det känns som vi missat något. Känns som vissa får så mycket olika behandlingar medans jag får samma hela tiden. 

....


Nya tag IGEN!!

Gjorde ett gravtest igår och de var så negativt det kan bli. Ärligt är jag så jävla trött på de här nu, jag vill inte behöva kämpa mer. Visst de kan vara förtidigt än eftersom jag inte är säker på när jag har BIM men känns som mensen ska komma när som helst! :( suuck.. Jag vill bara gräva ner mig

RÄDD

Jag har mått illa i några dagar och nu när jag blivit sjuk har det blivit ännu värre. Jag är magsjuk och trodde även det va spysjukan men jag spyr inte utan mår bara jävligt illa.

Jag har ju så klart hoppats och tänkt om och om igen att kan jag vara gravid??
Så pratade jag med min mamma och sa hur jag mådde hon sa direkt det är ingen bebis på G? Förtidigt att veta än fick hon till svar. Sen sa min sambon samma sak utan att jag sagt va mamma sa och då får jag panik och börjar gråta.

Jag är så rädd för att det inte ska va så för tänk vad besviken jag kommer bli och rädd kommer jag bli om de skulle vara så. En dum ond cirkel mellan hopp och förtvivlan!


Tid till att tänka

Jag ligger hemma och är sjuk och har då massor av tid till att tänka. Vilket inte alltid är så bra, man skulle ha en av och på knapp!

Det närmar sig BIM dom två senaste månaderna har jag fått mens 18 och 16 idag är det 11 så märks när den kommer och om den kommer.

Jag har ju hunnit men mycket tänkande och mycket planering i mitt lilla huvud hur jag ska bli som förälder, hur jag inte ska bli som förälder, vad ska mitt barn få äta och inte äta? Vilken barnvagn ska jag ha? Skötbord? Namn? Kläder? Dagis? Ja ni förstår säkert!

Jag tycker det är vår tur nu jag är så trött på att bara få drömma och tänka.


Svar på kommentar

Frida
Hej jag byter gärna mail med dig så kan vi stötta varandra. Om du vill ge ut den:) jag förstår dig och vill gärna ha någon som förstår mig! 
Kram. Frida
 
Svar
Hej. Ja absolut. onskanomattbligravid@hotmail.se är min mail bara att höra av dig där. 
Om det är någon annan som vill skriva via mail är det bara att göra det =)sv
 

2 års sedan

Idag är det exakt 2 år sedan jag började med min första Provera kur och vi var så glada att vi fått hjälp och väldigt glada och spännda på vad som kommer ske framöver.
 
Vart är vi idag 2 år senare? Det känns som vi är i ett mörk hål och inte riktigt tar oss upp ur det. Vissa dagar kan det faktiskt kännas som jag tagit mig upp men nästa dag är jag tillbaka där nere vilket är väldigt jobbigt. Det är detta jag hoppas vår kurator kan hjälpa oss med att komma upp och komma på fötter igen. Det andra missfallet har knäckt mig och jag har väldigt svårt att släppa det och jag vill inget annat än att gå vidare men det känns hopplöst på ngt sätt. Jag har fått ett ma  vid IVF och på naturlig väg blev det missfall så det känns lite som att det är kört för oss även om jag vet att det inte är så egentligen så är det så det känns. 
 
Sen är det väldigt jobbigt att INGEN förstår oss så nu på slutet underviker jag att ens prata om det med dom få som vet frågar dom något om hur det går och vart vi är i det hela svarar jag självklart men jag pratar inte så mycket mer om det utan säger mest att det är som det är. Har man inte gått igenom det här så förstår man inte vilket jävla helvete det är och vad frustrerad man faktiskt blir. Det ända jag får höra är ni måste släppa det och slappna av ja men hur? det finns ett sätt och det är att GE UPP! och det är något jag aldrig kommer göra!! Hur fan ska jag kunna slappna av när jag vet att jag inte får ägglossning av mig själv (det får jag väl men väldigt få gånger om året) utan måste äta pergotime? Jag är beroende av läkarnas hjälp. Hade jag inte behövt pergotime hade allt vart mycket lättare på ett sätt. 
 
En annan sak man får höra är att vi är så unga visst jag är "bara" 25 år och sambon 31 år i sommar men vi vill ha barn nu och skulle velat haft för fler år sedan det är skit samma hur gammla vi är. Vi har säkert 10 år kvar på oss men vi vill ha barn i ung ålder och det är så vi vill ha det. Jag har alltid velat ha barn innan 25 och va klar tills jag är 30. Alla vill vi olika. 
 
Och en sista sak som gör mig galen är när någon säger varför är det så bråttom? Hade vi haft bråttom hade vi kunna sökt privat hjälp och fått hjälp mycket snabbare. Vi har inte "tjatat" till oss en IVF det är läkare som erbjudit oss den här hjälpen och vi tackar självklart JA till all hjälp vi kan få. Hade vi haft bråttom kunde vi gjort våran IVF 3 för länge sedan men vi är inte redo för det och vi har ett hopp om att det ska ta sig naturligt med hjälp av pergotime varannan månad så vi ger det en chans i ett par månader. 
 
Blev ett väldigt lång inlägg men så fruktansvärt gott och få skriva av sig!

Vi är inte så jätte många kvar nu..

Jag följer en hel del bloggar och vi alla kämpar för samma sak BARN. Men det är väldigt många som äntligen blivit gravida och jag är verkligen super glad för er skull. Jag kan erkänna att jag har väldigt svårt att glädjas åt andras graviditeter men det gäller inte för er som kämpat det är en helt annan sak.

Om det finns fler som kämpar lämna gärna en kommentar för jag vill gärna följa din resa.


Dröm som gjorde mig ledsen

I natt/morse hade jag en fantastisk dröm om att jag va gravid och födde en flicka och allt va så verkligt. När jag vakna blev jag jätte ledsen och känner mig ledsen än :( men försöker och se det positivt att det kanske är ett tecken på att de tar sig denna månaden?


Dag 17

Idag är vi på dag 17 och runt den här tiden brukar jag ha ägglossning men som sagt ingen pergotime inget vul så svårt och veta. Men vi myser på när vi känner för det och när det passar, inte alltid det går eftersom vi jobbar om varandra men på ett sätt är det bra tycker jag. Sexet blir så dåligt och det blir mer som ett jobb att vi MÅSTE, den här gången har vi haft jättebra sex och det känns väldigt bra det har inte blivit det här att vi måste eftersom vi inte vet så mycket om när var hur ;) tänkt att man ens sitter och skriver sådana här saker. Det jag märker stor skillnad på är att när jag inte äter pergotime har jag mycket mer lust, så tänkt om min kropp kunde fatta att den måste ha ägglossning varje månad inte typ 3 gånger om året. Hade vart gott och slippa hormonerna helt en stund men det funkar ju tyvärr inte eller funkar gör de men det minskar våra chanser att bli gravida och det vill vi inte.


RSS 2.0