Cykeldag 63

Helgen har gått och jag har inte fått någon mens än, börjar bli jävligt trött på det här nu. Hade ett hopp om att jag kanske hade en cykel på runt 58-60 dagar men så vad det inte.

Har jag inte fått mensen på onsdag så ringer jag på tors till KD så kanske jag kan få en tid så dom kan kolla läget. Jag fick ju verkligen utslag på ägglossningstesten och det är över 20 dagar sedan. Så vad är problemet? Hade ju världens mensvärk då jag skulle ha mensen. Jävla kropp!


Kommentarer
Postat av: A

Jag kanske har missat detta men har du PCO?
För isf så kan man ju inte lita på äl-tester sägs det. Att det kan visa helt fel.
Annars ang mensen vet jag precis hur det känns.. får inte jag piller så försvinner min mens helt.. bra drygt när man vill att det bara ska funka.
Lycka till vännen. Kram

2013-05-20 @ 10:34:56
URL: http://our-dream.bloggplatsen.se
Postat av: Malaika

Usch vad drygt :( hade också en cykel en gång på typ 75 dagar! Och det va en månad efter pergotime! Dessutom precis före första Ivf försöket så va lagomt irriterad när den aldrig kom och vi bara väntade på den för att få starta med Ivf! Ring ferten och fråga om du inte kan komma in och kolla om den är på g!

2013-05-20 @ 13:16:42
URL: http://www.duravita.blogg.se
Postat av: A

Sv: de låter ju väldigt skumt.. för i mina öron låter de ju nästan som att du har PCO men ja.. säger inte dom nåt så är de väl inte så?! varken du eller jag e ju läkare så :)

Ja, de e rätt drygt detta... jag själv skulle ha ringt kk i slutet av april.. har inte ringt än.. mår så bra utan detta just nu så vill inte börja.. men ska kolla denna omgång först, sen får jag väl lov att ringa :P

2013-05-21 @ 08:54:10
URL: http://our-dream.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0