Behöver era råd!

Det är ganska mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu, jag känner mig jätte förvirrad så jag skulle vilja ha era råd och tips. Jag hoppas ni kan hjälpa mig! 
 
Vad behöver man till en nyfödd? 
Vad köpte ni som bara blev liggandes som va onödigt att ni köpte? 
Vilken strl ska man köpa på kläder och hur mycket?
Hyra eller köpa babyskydd?
Vad tycker ni vi verkligen borde köpa? 
 
Hoppas ni vill hjälpa mig! :D 
Finns ju hur mycket olika saker som helst och känns som mycket kan vara onödigt? 
Jag har ju ingen aning och känner bara att allt snurrar. 
Har ni andra tips skriv dom gärna! 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag hade inte kunnat vara utan ett babynest. Absolut köpa babyskydd istället för att hyra, iaf om ni har egen bil och tänker skaffa fler barn.
Jag tycker skötbord är onödigt att ha i barnrummet. Bättre att göra plats i badrummet med en skötbädd. Blöjhinkar är superonödiga. Det räcker med bajspåsar kring blöjorna och slänga i vanliga soporna.
Kläder, hm...kanske 4 set i stlk 50 och 4 set i stlk 56. Men har man en kräkbebis kanske man byter flera gånger om dagen. Tunna mössor använde jag aldrig, bara på BB. Bodysarna är bäst i omlott, inte de där man drar över huvudet. Någon liten nappflaska och lite mjölkersättning kan vara bra att ha hemma innan amningen kommer igång.
Små vita handdukarna på Ikea tycker jag har varit kanon för att torka bröst och ha över axeln när man rapar dem.
Babysitter och babygym, leksaker är inget ni behöver från dag 1.

Svar: Babynest är ngt vi kommer köpa! :) vi har mini badrum och inget badkar så vi måste ha det i barnrummet tyvärr! :/ tusen tack för tipsen :)
onskanomattbligravid.blogg.se

2014-01-31 @ 08:18:37
URL: http://omlivetefter.blogspot.se
Postat av: jenny

tycker samma här, köp babyskydd...för oss blev det billigare och så vet man med säkerhet att dom inte är krockade. Dom man hyr vet man ju inte det, på våran affär kollar man dom aldrig emellan kunder så då vet man ju inte säkert om dom varit krockade.

Babynest var jättebra för oss, eftersom vi hade henne emellan oss på nätterna, vi hade ett med hårda kanter runt huvuddelen så vi inte skulle kunnna rulla över henne.
Vårat onödiga köp var en sådan där graco-gunga, använde vi aldrig, men skulle säkert vara bra om du får ett kolikbarn.
Ersättning fick vi ha hemma dom första dagarna och tilläggsmata innan min mjölk kom igång...
Vet ju inte om du kommer amma eller ge ersättning...gör det som känns rätt för dig helt enkelt :)

Svar: Tusen tack för dina råd!! :) Känner mig inte lika vilsen ;)
onskanomattbligravid.blogg.se

2014-01-31 @ 08:51:44
Postat av: Alexandra

Beror ju på hur man bor osv men vi har ett superlitet badrum o bor i lgn så ett skötbord över badkaret var jättebra för oss, annars babyskydd nytt (vill ej köpa begagnat sådant), babygym va väldigt uppskattat länge av vår lille kille, har annars köpt sådant man behöver senare begagnat efter hans behov såsom gåstol, gåvagn, hopp-gunga osv. Babysitter tycker jag vart bra att ha när man själv behöver göra nåt. Onödigt va vagga för vår sov mellan oss, kläder använde vår stl 50 en månad, 56 en månad, 62 en månad o sen resterande stl längre men är väl olika så då behövde vi inte så mkt sådant för han kom i somras när det va varmt o han mest va i blöja första tiden! Håller med ovan om små handdukarna från Ikea-väl använda! Lycka till med allt nu!

Svar: Vi har också jätte litet badrum bara dusch! :/ så vi får ha skötbord i det lilla rummet vi tänkt som "barnrum" så länge så vi köper ett skötbord som sen går att ha som byrå pga dålig förvaring. Tusen tack för dina tips! :) Känns som man får lite mer koll!
onskanomattbligravid.blogg.se

2014-02-01 @ 09:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0