Gott nytt år!

Idag är det 1 januari 2015. Månaderna rullar iväg och vår lilla tjej är 6,5 månad redan. Hon skrattar, åker runt i gåstolen och drar i allt hon kommer åt, börjar sitta allt mer stabilt, hon har lärt sig att ta upp armarna mot en, ja jag kan väl hålla på i evigheter egentligen. ;) Allt flyter på bra och jag älskar livet som mamma, 2014 är det absolut bästa året i mitt liv. 
 
Något annat chockerande är att jag fått mens två gånger redan??? jag har aldrig haft regelbunden mens. Första gången fick jag 21 nov andra gången fick jag igår 31 dec. Så jag hoppas verkligen det håller sig så här. Vore ju underbart om den kom regelbundet istället för en cykel på 80-90 dagar :( 
 
Jag ser att ni är flera stycken som fortfarande är inne på bloggen och kikar vilket är väldigt kul. Jag ska försöka bli bättre på att hinna med att blogga men det är inte det lättaste. 
 
Om det är någon som är i IVF svängen eller som inte kommit så långt men vill ha stöd eller prata så här det bara att kommentera här bloggen eller maila onskanomattbligravid@hotmail.se. Jag vill gärna hjälpa/sttta andra par som får gå igenom samma sak. Jag vet bara inte hur man ska nå ut till er alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0